Snurriga dagar.


Johanna älskar att busa när jag byter sängkläder så igår när jag bäddade såg det ut så här.

Phuket kl. 23.45, torsdag kväll.

Jag brukar aldrig någonsin märka av något jet-lag när jag reser men den här gången är dagarna lite snurriga. Tror det beror på att jag knappt sov natten före vi reste i kombination med att vi sov så lite på resan. Så idag har en huvudvärk varit på besøk vilket är ytterst ovanligt och min lilla prinsessa somnade inte förren alldelens nyss vilket  är super sent.

Men jag är faktiskt glad för att hon somnade så sent eftersom det innebär att hon sover längre än till kl. 05 imorgon 😉 Det enda tokiga är att jag hade planerat att jobba hela kvällen så nu får det bli lite nattskift på mig idag..


Kolla vilken smart lösning de har på sina sängkläder här i Thailand ! Blixtlås / glidlås som man stänger in täcket /dynan med 🙂  Jag vet inte om det är så på exakt alla sänkläder men det är i alla fall så på alla vi köpt hit till vår lägenhet.  (från Index & Central Festival).

Vår kväll bjöd på en tur till Central Festival för att handla praktiska ting till köket & mat + kläder till Johanna för det var inte många plagg ur hennes sommargarderob från-08 som passade längre. Allt såg SÅ litet ut och då insåg jag verkligen hur FORT de små växer. Herregud, innan jag vet ordet av det så drar hon väl på semester / ferie ensam?! 😉  Hittade super FINA kläder på min favorit barnbutik från mitt favorit märke som jag ska fota och visa er imorgon. Kanske jag t.o.m. kan få Johanna att manekänga för er ? 🙂

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Snurriga dagar.”

 1. Irene says:

  Min Thailands vistelse slutade med två månader på sjukhus och flög hem med ambulansflyg. Men tack vare den fina sjukvården i Thailand hittade de min njursten som de har missat i två år i Sverige. Tyvärr hade det gått så långt att njuren hade tagit stryk…. Varit hemma nu i en vecka. Skulle ju annars ha kommit hem i April.

  Nu vet du varför jag inte har skrivit till er på länge….

  KRAM

  Irene

 2. kim says:

  ja det är verkligen smart med dragkedja i änden på påslakanen. Dux/Duxiana har det bla i sverige. Superduper!

 3. Jenny says:

  Ser framemot att se kläderna. =)

  Sov så gott sen när du kommer så långt.

  kram

 4. Esteline says:

  Även Marimekko har dragkedja på sin barnsängkläder…kanon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *