Snygg H&M shopping!


Ovanligt SNYGG kampanj från H&M. Du hittar allt du ser på alla bilderna på H&M på nett.

Jag trodde att jag skulle ha SÅ mycket tid idag men plötsligt är det kväll och jag har knappt börjat med det som stod på dagens lista… Hopplöst ! Men å andra sidan så är det ju alltid en massa fix då man varit på resa för väskor ska packas upp och kläder ska tvättas och hängas också ska kylskåpet fyllas igen och som pricken över i så var jag ju tvungen att gå ut på "mobiltelefonjakt" också.

Nu är i alla fall tfn shoppad (LOVELY!!) och jag återkommer om det senare men först bjuder jag på några riktigt snygga kampanjbilder från H&M så ni har något att mysa med då jag tar tag i kvällens stora prosjekt:  att utse vinnarna i tävlingen 🙂 Återkommer då jag läst igenom alla 192 (!) bidrag och har vinnarna klara.


Jag provade den här koftan på H&M för ett par veckor sedan. Fin är den !


Jag önskar att jag passade i hattar & baskrar etc för det är så fint !


Den grå tröjan är otroligt lik den jag köpte i beige på H&M Trend förra året.


Snygga örhängen!

   

   

Det är SÅ snyggt med höstkläder! Stickat, koftor, sjalar, lager på lager…  I love it ! 🙂

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “Snygg H&M shopping!”

 1. Angel says:

  ursnyggt verkligen

 2. Marie says:

  å så mycket fint!!

  kram

 3. Josefine says:

  Grattis till ny telefon! ÅÅÅ vilket shoppingsug jag fick nu. Koftor är definitivt mitt favvoplagg. Sov sött!

  Puss

 4. Kolla in bilderna från Björn Axen visningen på min blogg! Ha en trevlig kväll!

 5. Rebecca says:

  Hittade nyss hit för första gången, lär bli fler besök. Jätte fin blogg och finfina bilder.

  ha en skön kväll.'Mvh Rebecca

 6. linnea says:

  underbart, de ska jag kolla in 😀

 7. Emma says:

  Ja jisses vad mycket snyggt det fanns!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *