Snygga cover selger.

Allmänt

Ibland köper jag magasiner utifrån ett snyggt cover, som tex det på spanska VOGUE. Det är att magasin som jag normalt inte köper men efter att jag gjorde det då vi var i Barcelona så har det blivit en favvis. Inte bara för sina snygga covers utan för att det är såå inspirerande! och det är danska ELLE också.  Jag har föresten testat att göra samm sak på vin ibland, att jag valt ett vin efter att flaskan / etiketten varit snygg men det blir sällan (läs: aldrig) lika lyckat 😉

Jag & J hamnade på H&M på väg hem från dagis så det blev sen middag hos oss. Ska försöka få på hjärtat nattlinnet nu.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Snygga cover selger.”

  1. DINARAS says:

    Älskar älskar alla covers, inte minst för fototeknikens skull 😉

  2. Dinaras-
    Många covers är så fina att det passar som tavla på väggen. Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *