Snygga förpackningar..

Allmänt

168397-1516
Snygg "påse" från "Mathilde".

När man shoppar så ger det en extra härlig shopping feeling om man får sina varor i en snygg  "förpackning" tycker jag. Och det är något helt speciellt att komma hem och packa upp sina nya noga utvalda kläder ur silkespapper. Och extra snyggt är det då silkespappret matchar påsen för då är det en genomtänkt profil på butiken.

På "Mathilde" kör de med vackert lila påsar med guldskrift på nu och till det – lila silkespapper.

När jag hade min butik så hade jag rosa påsar och rosa (eller vitt) silkespapper och vi var extremt noga med hur vi packade varorna för det var viktigt för oss att kunden kände att de fick med sig "en bit av Gizmo" hem…! Många butiker tänker tyvärr inte längre än till butikens dörr och därför gör de inget extra kring själva inpackningen annat än möjligtvis till jul. Så – att göra en snygg förpackning är ett enkelt sätt att "sticka ut"!

Själv sparar jag alltid på snygga påsar jag får, som den här på bilden tex. 🙂

P.S nu har jag gjort så galet mycket reklam för Mathilde idag att man kan börja tro att jag är "köpt", men det är jag inte. Jag blir bara så engagerad när det är något jag tycker om 🙂

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Snygga förpackningar..”

 1. Lina says:

  Här kommer lite mer info om min stockholmstripp! Åker mitt i veckan, onsdag till torsdag! Blir ingen romantisk visit då min pojkvän jobbar mycket just nu och måste stanna hemma 🙁 Istället tar jag med mig mamma & pappa eftersom vi ska upp och möta min älskade bror som kommer hem från utlandstjänst i Afganistan (kanske samma som din väninnas man är på… kommer han också hem nu?)”Medaljcermonin” kommer att vara i Kungsängen men hotellet vill vi ha i city då vi gärna vill hinna med mesta möjliga den tid som blir kvar! Hoppas att du har några bra tips att ge, gärna i gamla stan. (var det förresten i gamla stan den där härliga papperbutiken låg?) Oj vilket långt inlägg det blev… Ha en fortsatt supergo kväll!

  /Lina

 2. AnnaStina says:

  Lina-
  Min bästis mann kommer hem i början av november tror jag men nu blev jag osäker? Det enda hotell jag har bott på i Gamla Stan är “Hotel Reisen”, http://www.firsthotels.se/reisen Men det är ett dyrt hotell (jag bodde där med ett “X”, han kände sonen till ägaren..). Tyvärr har jag inga andra hotell tips i Gamla Stan för jag bor alltid mitt i city då jag är i Stockholm pga att jag vill ha nära till “allt” så mina bästa hotell tips är: Hotel Diplomat & Hotel Angalis (här bor alla Idol deltagarna nu..). Du minns helt rätt, “Ljunggrens papper”, som pappersbutiken heter, ligger i Gamla Stan och den är absolut värd ett besök! Jag hoppas verkligen att du hittar ett mysigt hotell och att ni får det riktigt mysigt! Kram 🙂

 3. Stina says:

  Jag tycker också det är viktigt med “transporten”. Det är så tråkigt när expediten slänger ner ens nya plagg i påsen, så att de är alldeles skrynkliga när man kommer hem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *