Snyggt cover säljer!

168397-2696
Ett lovely blad från Australien med snygga 3-barns mamman Heidi Klum på the cover. Jag hade gärna haft Heidis klänning i garderoben…! 😉

Phuket kl. 00.15, natt mot onsdag.

Som ni vet så är jag ju en "bladoholic" 😉 och när jag står där och väljer nya blader i butiken så går jag helt klart efter snygga cover. Så det var tack vare denna fräscha & snygga bild på Heidi Klum som jag köpte det här australiensiska bladet  – som jag aldrig hört talats om – på flygplatsen i Singapore och bladet är lika lovely som det ser ut! 🙂

Har ni föresten tänkt på hur ofta Heidi Klum är i blader nuförtiden? Hon är i "alla" och den bilden jag visade er här på bloggen från Oscars har ju varit "överallt". Tjejen är helt klart "het" just nu och det är ju inte så konstigt med tanke på hur fräsch mama hon är! 🙂

Och på tal om blader… Här hittar ni min blogg i norska bladet "Kamille". Trevlig läsning!

Nu mina kära läsare ska jag var duktig flicka och hoppa i säng så jag loggar av för i kväll och ser fram emot en ny härlig bloggdag imorgon.

TACK alla läsare för att ni inspirerar mig till att blogga – you make me happy!

God natt & sov gott! ♥

Kategori: Allmänt | 14 Comments

14 responses to “Snyggt cover säljer!”

 1. Heidi Klum är oförskämt snygg. Jag hade inte haft något emot att se ut som henne!

 2. AnnaStina says:

  Sara-
  Jag håller med dig 110%! Och tänk att hon gick en “Victoria Secret” visning bara veckor efter att hon fött ett av sina barn.. Sånt vill man egentligen inte veta 😉
  Kram! 🙂

 3. Elin says:

  SNÄLLA SNÄLLA!
  Jag är inredningstokig och älskar när du lägger in bilder på eran lägenhet, men nu var det ett bra tag sen. :/ Så jag ber dig, snälla lägg in mer bilder.. 🙂 Visa hela eran lägenhet, vore så roligt.
  mvh. Elin

 4. Jessica says:

  Tänkte precis samma tanke om Victoria Secret visningen, sånt vill man inte veta 😉

  Kram

 5. Så skönt ni verkar ha det;)

 6. frida says:

  ni är lite lika 🙂

 7. Maria says:

  Ja hon är verkligen vacker, såg på Oprah för ett tag sen och då var hon och hennes make med. Riktigt intressant och då va hon minst lika fin 🙂 Båda två hade varsitt halsband med medaljonger på med varandras namn och barnens namn på så att de alltid var nära dem. så sött!

  Sov sött!

 8. S A R A says:

  hon är vacker 🙂
  jag tycker man fått en bättre uppfattning om henne som person efter att hon blivit tillsammans med seal!

 9. jannna says:

  god natt och sov gott

 10. Jessica says:

  Fin blogg!

  Kolla gärna in min blogg också!

  http://www.pessicaz.blogg.se

 11. Jenny says:

  Heidi är riktigt vacker och verkar ha en underbar personlighet

 12. Mia says:

  Visst är det så men face-shots säljer dock ännu högre!

 13. Caroline says:

  Jag tycker du är så lik Heidi, det är något med leendet tror jag. Kram Caroline

 14. jenny says:

  Ja hon är verkligen en riktig skönhet!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *