Snyggt från H&M.


Snyggt från H&M.

Jag måste säga att H&M har imponerat med sina senaste annonskampanjer och den nya reklamfilmen som snurrar på TV nu är ju bara stencool ! De måste ha bytt reklambyrå ?  eller också har de bytt marknadschef? Oavsett vad som hänt så är det fabulous ! 🙂


Den här koftan stod jag och höll i häromdagen… Fin !


Very nice !

   
Som sagt – H&M´s kampanj imponerar !

Mitt hjärta sover fortfarande och vi planerar middag här… det lutar åt pizza för idag känner jag mig för slö för att laga mat 🙂 också håller jag ju på med lite interiörfix på Johannas rum också. Just nu är det en hylla jag inte helt vet var jag ska placera…? har man inga problem så skapar man dom 😉

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “Snyggt från H&M.”

 1. bambi says:

  Koftan på bild nr.2 var väldigt snygg! Väldigt lik Odd Molly!

  /Odd Molly-experten

 2. E says:

  Hej!

  Vill först säga att jag ganska precis har börjat läst din blogg och tycker den är jättemysig 😉

  och sen… har du några tips vad man kan göra inomhus en trist söndag? ;P kram

 3. Malin says:

  hallå 🙂 riktigt snygg blogg, du skulle inte vilja hjälpa mig med att designa min eller? Fattar ingenting av designa din blogg sidan,

  Hade fint

 4. älskar HMs kläder <33

 5. Jessica says:

  Har du beställt något från forever21.com och vet vad frakt och tullavgiften kostar?

  Ha det bra!

 6. Anonymous says:

  Vore bra om du skrev priser också… tycker jag iaf!

 7. Mirva says:

  Tack snälla Anna-Stina, känn ingen panik men om du har vägarna förbi HM så får du gärna kika på pälsvästen 😉 Vad kostade den? KRAAAAAAAAAAAAAAM Mirva

  PS. Har beställt 2 st Walther & co zinkhus idag, ett hus med 2 våningar och ett hus med 4 våningar. Såg dem på nätet igår kväll och tänkte att jag faktiskt slår till ikväll om de finns kvar…så husen gick och väntade på mig ;-)))))

  Och så hittade jag faktiskt även "JUL" ljusstaket i en nätbutik så nu har vi finfina julprylar… ÄLSKAR julen (precis som du!).

  KRAAAAAMIS!

 8. Emma says:

  Å jg håller VERKLIGEN med! Såg den för första gången för bara en liten stund sedan och jag blev riktigt positivt överraskad!

 9. AnnaStina / Gizmolinas says:

  E-

  Välkommen till Gizmolinas ! 🙂 Vad kul att du trivs så bra här ! 🙂 Nu är jag ju lite sent ute med att tipsa om vad man gör på en trist söndag MEN – mina tips är: skriv kort till familj & vänner, ring någon du inte pratat med på en stund, se en feelgood film, bläddra i blader, tag ett skumbad… det finns massor med härliga saker att göra ! 🙂 Kram 🙂

  Malin-

  Tack snälla du! 🙂 Tyvärr kan inte jag heller något om design så jag kan tyvärr inte hjälpa dig. Jag har själv fått hjälp med min design och förstår absolut inget om hur det fungerar.. ? Lycka till ! Kram 🙂

  Jessica-

  Jag har aldrig beställt från Forever21. De kläder jag har därifrån har jag shoppat i deras butik i Singapore. Kram ! 🙂

  Mirva-

  Pälsvästen kostar 398nok. Grattis till Walther & Co shopping ! De husen är SÅ fina 🙂 och JUL ljusstaken är den finaste. Jag mejlar dig då jag checkat västen. Kram! 🙂

  Emma-

  Kul att du också gillar den! Man tror inte att det är H&M när man ser den 1:a gången.. 🙂 Kram ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *