SO MUCH F.U.N.!

10847986_10152477473785796_8248448465722462_n

Lördagkväll på årets sista tacomiddag här i Casa Gizmolina.

Som ni har sett så har jag kryddat dukningen på alla bjudningar vi haft senaste tiden med kul detaljer i form av dessa skägg / briller etc. och de är verkligen ett tips! inför julens festligheter!  Alla gäster blir garanterat på bra humör när de ser dem ligga på tallriken och sen kan de gå loss och fota sig med dem. Fantastiskt kul till instagram etc.  De stora har jag hittat hos lekebutiken Sprell, de små hos Bik Bok.

Nu ska jag ta och lägga fram morgondagens outfit för jag ska iväg ovanligt tidigt…. och vart jag ska får ni veta i morgon… 😉

Njuuuut kvällen mina fina bloggvänner!!!

Godnattkramar!

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “SO MUCH F.U.N.!”

 1. Kristine says:

  HERLIG ⭐
  De små ligger i julekalenderen til vår jente, men de store fra Sprell var kulere!
  Det ser kjempegøyt ut, god ide!
  Fin uke til deg!

  Mange fine bilder og ord, fra helga.

  Klem K

  • gizmolina says:

   Tusen tack för härlig feedback Kristine! Jag blir så glad! 🙂 Och ja, visst är de stora från Sprell coola! Hoppas att du få tag i de!

   Önskar dig en underbar start på veckan! Stor klem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *