Soft dag.

Vi kör värsta softa dagen idag jag och Johanna vilket känns fab efter 2 hektiska dagar 🙂

Johanna sover sin nap och jag sitter fortfarande med mina hårrullar men så fort hon vaknar ska vi sätta fart och komma oss iväg ut och fixa ärenden inför morgondagens kalas som vi verkligen ser fram emot .


Kära Mia kom med gott fikabröd, vackra rosor & fint paket.

Vår dag har förgyllts av 2 besök av vänner. Först mötte vi upp bästa Kjersti & söta lilla Sunniva nere vid porten och jag fick nya ELLE fylld av små postits av Kjersti. Underbar härlig suprice ! 🙂 (thanx darlingen !!)  och sen kom kära Mia på besök med vackra rosa rosor till både mig och Johanna och en bedårande söt Burberry topp till Johanna (tusen tack för presenterna kära vännen! det var allt för mycket !).

Oj, nu vaknade hjärtat. Bäst att skynda på här.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Soft dag.”

  1. Oj vilket rosa hem jag ser i bakgrunden. Bor det verkligen en karl i hushållet också? 😛

  2. AnnaStina says:

    Emelinda´s blogg-

    Ha, ha När det är barnkalas så åker ALLT rosa fram i köket ! 🙂 Kram 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *