Soft dag…


På väg hem från baletten igår. Johanna invigde sin nya fina päls från H&M.

Jag har precis gjort mig klart för dagen (= duschat och klätt mig) och Johanna tassar fortfarande runt i sin sköna pyjamas. Snacka om SOFT söndag hos oss idag ! tror inte vi kommer oss utanför dörrarna ni ser på bilden idag…. eller jo, lite mat måste handlas, men that´s it 😉

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Soft dag…”

  1. Jag har tittat lite på pälsen från H&M och funderade lite på hur man skall matcha den (och vid vilket tillfälle den skullle tänkas användas). Ser supersött ut med ballerinakjol tycker jag! 🙂

  2. Vilken sockertopp hon är i sin söta ballerinaklänning och fina vita päls! Perfekt matchning! Hoppas ni har en bra söndag! Kramar, Anna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *