SOFT DAG.

Lite kvälls-ögon-godis  på juldagen.

Vilken dag! Jag har tok chillat och lilla älskade Johanna har legat heeeela dagen och då jag frågat om hon vill öppna paketen som ligger och väntar under granen (det är mååånga)  så orkar hon inte ens det så ja, sjuk är hon tyvärr….  Och det är ju lite ironiskt att vi har firat jul i Thailand i m.å.n.g.a. år och alla har alltid frågat om det inte är vanligt att barn blir sjuka där? men nej, Johanna har a.l.d.r.i.g. varit dålig i Thailand så reser vi till Luleå och vad händer? sjuk !  så som sagt, lite ironiskt och ja, nästa år firar vi jul i Phuket. Det har vi bestämt här i kväll ! 😉

Johanna har inte orkat öppna många paket i jul men det har jag. Tusen miljoner tack kära fina vänner & familj för underbara julklappar. Love you all ! 

Nu Pretty Woman och ett glas bubbel på mig. Lilla J ligger i sängen och tittar på Emil i Lönneberga och jag håller alla tummar jag har för att hon är bättre i morgon för då ska vi hem till morfar. Vi skulle egentligen dit igår men då var pappas fru Inger sjuk….

Önskar dig en härlig kväll !

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “SOFT DAG.”

 1. Lena i Uppsala says:

  God fortsättning på julen. Vad tråkigt ned Johanna, hoppas verkligen att hon kryar på sig snart. Det blir inte alltid som man har tänkt sig…. Jag förstår att ni tänker på värmen i Thailand nu när ni firar en vit och kall jul hemma i Sverige. Kontrasten är total!
  Vackert paket med stjärnorna…
  Ha en fortsatt mysig och lugn jul. Friskuskram till Johanna.
  Kram,
  Lena

 2. gizmolina says:

  God fortsättning till dig också fina du ! Och ja, super tråkigt att J är så sjuk 🙁 som status är nu på morgon så är hon tyvärr inte bättre…. men hon sover ännu så vi får väl se… Viktigast är att hon får i sig lite näring idag för hon orkade inte äta nåt igår…. Och ja kontrasten är t.o.t.a.l. och nu sitter vi och tittar på Thai resa ! ha ha . Vi längtar dit ! 🙂 Önskar dig underbara juldagar. Och miljoner tack för alla dina fina kommentarer Lena. De gör mig glad ! Kramar !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *