PREMIÄR BESÖK I NYA LÄGENHETEN!

a9d5dad3f3de87bb4d123a219f582b15--beach-captions-quotes-palm

Glad tisdag kära vänner! 

Idag ligger vi vid poolen…. solar, badar, läser bok (just nu läser jag Bert Karlsson – så blir du miljonär!) och väntar på bagage…   För igår ankom våra kära bästa vänner men det gjorde tyvärr inte deras resväskor så dagen blev tyvärr inte helt som planerat… (därför min bloggfrånvaro). Så – det blev samtal till försäkringsbolag och en shoppingtur för att köpa in allt de behövde och idag väntar vi med spänning på att bilen med gagaget ska rulla in på resorten…   Och som TUR var så hade jag shoppat sommargaver till våra vänner så det hängde 2 svala beach tunikor på klädstativet inne i nya lägenheten och Johanna hade ny bikini att låna ut till sin kompis till poolhänget före shoppingen….  Och solcreme!  det har vi gott om… Så snacka om att det gick smidigt tack vare att de bor hos oss! jämför med om de checkat in på hotell… i jeans…

Jag gick bara upp från poolen för att ringa och beställa lunch så strax kommer fried rice with chicken åkande på moped och sen blir det lunch ute på vår terrasse.  Dagarna här nere är verkligen såååå softa och jag älskar det! 🙂

20045624_156285891599585_461313948001331353_o

Vänner…vilken SKATT!!! Vi är såååå glada över att ha de här hos oss nu och fantastiskt kul att just DE inviger vår nya lägenhet.

20045415_156286104932897_1200388236985319175_o

Vi hade ställt en liten sommar-present-påse till J´s söta vän Elsa och jag hade skrivit ett välkommen kort till Emma…  Och jag hade p.r.e.c.i.s. strykt klart sängkläderna då de körde in på resorten. Var i lägenheten hela morgonen och piffade och fixade. Så kul!  Och jadå- orchidéerna ska så klart få vita krukor, har bara inte hunnit shoppa… 

20121206_156286398266201_427203178818546491_o

Tänk vilken t.u.r. att jag köpt dessa sommargaver till min kära vän som hängde och väntade på henne, nystrukna, då de ankom. Också beachtowels så klart..  Den här garderoblösningen från IKEA blev by the way väldigt bra. Har ställt in 2 likadana stativ på sovrummet, ett till Emma och ett till Elsa… Också paraplyer, in case of rain… 

Önskar dig en magisk tisdag fylld av solsken!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: sommaren 2017, Thailand 2017 | 8 Comments

8 responses to “PREMIÄR BESÖK I NYA LÄGENHETEN!”

 1. Mari says:

  For en velkomst! Så utrolig fint gjort av dere 🙂 Du må være drømmenes drømmevertinne! Hvor er den hvite tunikaer fra? Den var nydelig.. har du sett noe liknende i Norge?

  • gizmolina says:

   Men åhhh…. nu blir jag helt rörd här… Tusen miljoner TACK för fantastisk feedback och otroligt fina ord Mari! Jag smiler från öra till öra! 🙂 Den vita tunikan har jag shoppat på beachen här i Phuket så den finns tyvärr inte att få tag i hemma… men liknande kan du hitta hos tex Åpent Hus på Vinderen i Oslo… !

   Önskar dig en härlig kväll och en magisk morgondag! Klem! 🙂

 2. Deseree says:

  Men å vilket välkomnande! Vad fint du gjort till dina gäster. Dom kommer nog trivas lika bra som er.

  • gizmolina says:

   Åh tusen miljoner TACK för underbar feedback och fina ord Deseree! Nu blev jag verkligen glad! 🙂 Jag hoppas också att de kommer att trivas. De är ju våra premiärgäster som sagt så precis allt i lägenheten är splitter nytt… !

   Önskar dig en skön kväll och en solig morgondag! Kram! 🙂

 3. Joss says:

  Wow, fantastiskt att vara gäst hos dig. Du är grym!

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 miljoner T.A.C.K. för magisk feedback Joss! 🙂 Åh så glad jag blir! Jag älskar verkligen att ordna det fint för mina gäster…

   Njut din kväll och fånga de lyckliga stunderna i morgon! Kram! 🙂

 4. Lillyk says:

  Hej! Vad härligt att du får dit era vänner. Lycka! Kommer du att hyra ut den lägenheten? Vore kul! Sedan måste jag bara få säga att du verkar vara så himla snäll och en person med oerhört sunda värderingar. Blir alltid glad när jag läser din blogg. Ha en riktigt fortsätt härlig semester tillsammans allihopa. Tack för allt du delar med dig utav! KRAM

  • gizmolina says:

   Men åh vilka fina ord du bjuder mig på Lillyk! Tusen 1000 miljoner tack från djupet av mitt hjärta. Nu peppade du mig verkligen i mitt bloggande och gjorde mig väldigt, väldigt glad! 🙂 Och ja, vi kommer att hyra ut den lägenheten. Helst under lite längre perioder på minst 1 månad, men vi är självklart öppna alla förfrågningar…

   Önskar dig också en riktigt, riktigt härlig sommar fylld av solsken och skön avkoppling! och tack igen för dina fina ord. De tar jag med mig… Varm kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *