SOFT DAG & HÅRFIX.

Glöm aldrig det…

Morning girls!

Idag bjuder på Phuket på en mulen dag och det kunde inte passa mig bättre! Jag var nämligen SÅ klar för en soft dag hemma på terrassen då jag vaknade på morgon och nu sitter jag här, i min sköna solstol, hemma, med loungemusik i bakgrunden och Johanna är nere i clubhuset och gör armband tillsammans med sina kompisar. Ska ligga här och läsa en stund innan det är dags för lunch och sen kanske vi tar en tur upp till Big Buddha. Har inte varit dit på ett par år så är nyfiken på att se hur långt de kommit?  Jag ser den vackra gigantiska buddhan härifrån vår terrasse, den är placerad högst uppe på berget mellan Chalong (där vi bor) och Kata Beach (vår närmaste strand).

Men kanske jag bara blir här på terrassen hela dagen för jag är lite trött efter en trevlig middag hemma hos vänner igår…känns att vi drack en hel del vin om jag säger så… 😉  Men det var ju så himla mysigt att sitta där nere vid poolen helt fram till kl.20 och att sen, spontant, bestämma att vi skulle äta ihop på deras terrasse så det är absolut värt det.  Och en soft dag utan träning förtjänar jag.

Jag var föresten och fixade håret häromdagen. För första gången ever i Phuket! för jag är såååå noga med vem som får röra mitt hår så har varit extremt skeptisk till att gå och göra slingor här nere men nu hade jag inget val för jag såg verkligen inte klok ut.  Gick till en salong på Central Festival som jag visste var OK och fick betala 3000 bath = 600 nok för kalaset.  Inte super billigt men ändå mycket billigare än hemma. Och ja, jag blev nöjd! och de stylade håret precis så som jag ville ha det (missade tyvärr att fota…).   Sen var det ju lite kul att de hoppade upp på små pallar för att komma till på toppen, det är därför de ser så långa ut på bilden 😉 

Bäst jag stänger igen skärmen och öppnar min bok istället nu så att jag hinner läsa innan J kommer springande och det är dags att fixa sen lunch. Och när man talar om trollen… där kommer hon ju gående min söta lilla tjej!  Hon ska visst bada nu.

Önskar dig en härlig dag min fina bloggvän! 🙂

L.o.v.e.!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Thailand 2014 | 4 Comments

4 responses to “SOFT DAG & HÅRFIX.”

 1. Lena says:

  Men snälla, du ser ju ALLTID bra ut. Snygg, fräsch och med stil!
  Alltid så snyggt klädd och fräsig.
  Ha en fin dag bästa du. Här skiner solen för fullt i Sverige. Det blir ännu en varm och solig dag. Inte mig emot 🙂
  Många hälsningar Lena

  • gizmolina says:

   Åh så otroligt snäll du är Lena. Tusen tack för fina ord! 🙂 Det låter som att både Sverige & Norge har helt fantastiskt fina sommardagar. Härligt! Njut dem till max och fånga de lyckliga stunderna…!

   Varm kram! 🙂

 2. Erika says:

  De måste ha undrat vad det var för tejpbitar du har i hårbotten? Är det så bra att färga håret när man har extensions i?

  • gizmolina says:

   Nej, det är absolut inte någon enkel sak att göra slingor med extensions i håret så de fick vara super försiktiga så att det inte skulle komma färgmedel på fästena… Och de undrade inte vad tejpbitarna var för de var vana med extentions kunder! 🙂 så allt gick som sagt bra.

   Happy fredag! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *