Soft fredag kväll!

Allmänt

168397-1749
Här är vi på väg in på restaurang "Yaya´s" tidigare i kväll. Jag har på mig singlett/linne & bluse från "Heartmade", jeans från "Rock & Republic", kappa från "Heartmade", väska från Gucci också luftar jag mina Gucci stövlar som jag inte använt på alltför länge för jag orkar inte gå med high heels då jag går runt med vagnen.

Nu börjar precis "Fredag hela veckan" och jag har gjort något som jag aldrig gjort förut.. Jag har tagit med mig pc´n i min sköna fotölj och kan nu sitta och blogga framför tv´n hela kvällen lång 🙂 Förstår inte varför jag inte gjort så tidigare? Men bättre sent än aldrig! 🙂

Jag njuter ett glas vitt och sitter och håller tummarna för att min favorit, Miss.Picasso, gå vidare i Idol ikväll. Jag tycker att hon var en stjärna i kväll och hur snygg som helst! Eller vad säger ni?

Nu ska jag börja dagen från början så att bilderna hamnar i rätt ordning…  för ordning & reda gillar jag !  🙂  (måste dit och shoppa ny kalender snart…!)

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Soft fredag kväll!”

 1. Picasso är riktigt duktig men Daniel är min favorit. Tycker att Mattias borde åka. Ha en skön kväll;)

 2. AnnaStina says:

  Ja, Daniel är ett proffs och helt outstanding från de andra! 🙂 Själv tycker jag att det står mellan Mattias och Andreas ikväll men eftersom Mattias är “ögongodis” 😉 så måste jag nog tyvärr välja Andreas…för vi mamas måste ha något snyggt att titta på 😉 Ha en riktigt skön kväll du också! 🙂

 3. Princess Jessica says:

  Håller med dig att vi Mamas måste ha lite ögongodis 😉 Mattias lever verkligen upp till det 😉
  Kos deg resten av kvällen !

  Kramisar 🙂

 4. Malin S says:

  Marie Picasso är även min favorit i Idol. Fantastisk röst & utstrålning.

 5. LiLu says:

  var kan man köpa den där toppen? Den är superfin:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *