Soft fredag kväll…

Allmänt

168397-1191
En till bild på oss på innergården på väg in…. Idag hade jag på mig mina nya favvo byxor, linne/singlett från By Malene Birger, svart topp (modellen är en av mina absoluta FAVORITER! jag shoppar nya likadana varje år) från Filippa K, skinnjacka från "Stella Nova" (mitt danska favorit märke, sålde det i min butik) och mina stövletter är favoriter från "BilliBi" som jag shoppat i Köpenhamn.

Jag var så stressad då jag skrev förra inlägget men nu är det hur lungt och stilla och skönt som helst här! Mitt älskade hjärta somnade sött strax efter 21 och till min stora glädje så fick jag med mig nästan hela Idol. Precis som igår så grät jag idag igen då Miss.Picasso gick vidare så nu är det bara att inse att det är henne jag håller tummarna för! Också gillar jag Sam också, han har så skön röst också verkar han så cool. Idol är BRA underhållning!

Vår tur gick som sagt till Høyer även idag. Jätte mysigt var det och KUL att jag by suprice mötte Kjersti för vi hade inte setts på jätte, jätte länge. Hon skulle egentligen och träna men så slutade allt med att både hon och jag lämnade butiken med mer än vi tänkt oss i påsarna… lovely…!! 😉 

Jag fick aldrig tid att gå innom Zara idag men! jag var innom H&M på vägen hem och shoppade med mig ett jätte sött armband som jag självklart visar bild på senare. Det blir mitt shopping tips till er som ska på stan imorgon!

Nu ska jag slänga in 2 pizzor i ugnen här innan middagen blir nattamat. Jag har tänt massor med ljus och jag sitter och mumsar på en "dagens". Super härligt! och det passar mig perfekt idag eftersom jag är så förkyld.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Soft fredag kväll…”

 1. Anna says:

  Tittar in i eran blogg lite då och då..
  Den är grymt härlig att läsa 😉
  Tack för titten.

 2. AnnaStina says:

  Anna-
  Å, vad GLAD jag blev nu! TACK så jätte mycket!:) det var roligt att höra. Välkommen tillbaka! Kram! 🙂

 3. linn says:

  håller med angående Miss Picasso…hon verkar så gullig å sjunger ljuvligt. Idol är bara sååå bra 🙂

 4. AnnaStina says:

  linn-
  Eller hur? Hon är en sån där tjej som önskar att det ska gå riktigt, riktigt bra för! 🙂 Snart är det en ny vecka och mer IDOL. Längtar! Kram. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *