S.O.F.T. JULDAG.

12373336_10153209130895796_1963788269248840905_n

Årets julkort! Jag snickrade ihop det i farten med appen PicLab,  framkallade sen på timen och postade de från Thailand (!) så ja, några kommer nog fram i tid till påsk… Jag är hopplös…! Ha, ha.

Kära bloggvänner!

Snacka om att vi har haft en sooooft juldag här nere i Phuket. Först så sov vi till kl. 10.30 alla 3 (händer i.n.t.e. ofta) och sen, då vi stog upp, så fortsatte vi med julklappsöppningen till J´s stora glädje innan vi sladdade ner till restaurangen för god lunch följt av härligt poolhäng (det var SÅ varmt idag, och knallsol).   Men alltså jag och jIG insåg att vi inte haft den bästa julklappsshoppingkommunikationen i år för jisses så många paket det blev till vår älskade skatt (han hade shoppat i Oslo, jag i Luleå, båda i Phuket….) så ja, hon blev mer än nöjd och när andra frågat vad som var den bästa klappen? Så har svaret blivit: min nya Juicy mysdress (vi är riktiga myskläder girls, har på oss myspys v.a.r.j.e. kväll hemma) , mina nya örhängen (hennes första “riktiga” efter att vi tog ur de som sattes dit då hon tog hål. Och nu kom jag på att jag glömt att berätta att hon tog hål i augusti! strax efter att vi flyttat upp till Luleå. Hon var nämligen tvungen att låta de förra hålen gro igen (fick infektion) så ja, därför var dessa nya fina bling bling örhängena väldigt efterlängtade! , godismaskinen (en sån där rund som man kan fylla med tex runda tuggis också snurrar man på en spak framtill så ramlar de ut….) och sist, men inte minst på klapptoppen var det glittriga forskar-kittet (hon är helt inne i forskar världen just nu och älskar att sitta med sina skyddsglasögon och exprimentera….  så årets Forskerfabrikk julkalender har verkligen varit en HIT!).

Själv hade jag tydligen också varit väldigt snäll i året som gått för jag fick bl.a. en liten orange box med svart band runt…. (ska fota och visa innehållet en dag snart) + ett gäng inspirerande pepp-böcker till solstolen…  Men vet du, nu är klockan så där galet mycket här igen så jag måste logga av och gå och sova vidare…zzz…   Så, här kommer ett par bilder från julafton så fyller jag på / uppdaterar med fler i morgon.

7395_10153233629780796_5715557924270307692_n-1

Jag var uppe och packade in julklappar så sent på lilla julafton att jag hann få med mig både uppesittarkvällen på TV 4 + SVT (körde den ena på min mac och den andra på SVT World) o.c.h. Parneviks Jul.  Så ja, det blev inte mycket sömn den natten…Men det är ju så kul att slå in fina paket och lägga de under granen.  Och alltså om du inte sett Parneviks Jul så är det ett tips! (kan ses på svenska TV3 Play). Gud vilken härlig familj de är och Mia är ju bara helt underbar på alla sätt !

12392044_10153234194475796_5874536735457082762_n

Johanna fångad i jul-lyckan på julaftonsmorgonen då hon precis stigit upp, öppnat sin julstrumpa + julkalender (oh yes, Maileg kalendern som hänger där på väggen fick flyga med ner hit för typ 6:e gången…), hoppat i sin nya julaftonsklänning (som hon bl.a. fick i strumpan) och upptäckt alla paket under granen…. Julen alltså… det är verkligen en magisk tid!  (men granen börjar kännas så liten nu då J blivit så stor).

Hoppas att du också har haft en riktigt soft & härlig juldag?!  Här har vi bl.a. invigt J´s nya Monopol Junior spel i kväll (vi har haft Monopol Party sedan tidigare) och det är verkligen SÅ kul att spela spel. Speciellt juletid….!  Nej, nu ropar John Blund på mig…zzz

Önskar dig en riktigt härlig kväll!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “S.O.F.T. JULDAG.”

  1. Vilken mysigt jul! Vi har också öppnat julklappar i tre(!) dagar så nu är barnen mer än nöjda- och jag med! Idag orkade jag inte se fler tomtar så nu är julen bortstädad och tulpanerna står i vasen 🙂

    Jag fick Oprahs bok av min svägerska, har bara läst några kapitel (den ska nog läsas sakta med eftertanke, har tom läst om vissa sidor) men kan varmt rekommendera den om du inte läst den!

    Kram och god fortsättning!

  2. Pia says:

    Testa posten vykortsapp ! ladda en egen bild lägg till text o adress posten printar ut och frakerar ca 20 kr/st ! Det enda som inte blir riktigt äkta är ju att det inte är handskrivet !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *