Soft kväll…


Johanna i poolen idag. Hon kan bada i timmar nuförtiden 🙂

Phuket kl.22.00, tisdag.

I kväll är jag en ovanligt trött mama så jag ska sätta mig och softa med blader  nu och sen ska jag faktiskt lägga mig tidigt. Skönt! 🙂

Återkommer med "dagens interiörbild" före jag går och lägger mig!

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Soft kväll…”

 1. Irene says:

  Tycker det är extremt oansvarigt utav dig att inte sätta på din dotter upplåsbara armringar när hon är i vattnet, eller kan hon simma?!? Kanske tycker du inte att det ser bra ut… Skärp till dig, och var en mamma som tar ansvar!

 2. Anonymous says:

  Vilket påhopp. Jag tycker att det jag har läst och sett i bloggen så tycker jag att hon är en ansvarig mamma.

 3. Anna N says:

  Verkligen ett påhopp, Irene!

 4. Lena says:

  Löjligt Irene, jag vet att Johanna sitter i barnpoolen och har sin mamma två meter bort, vad vet vi kanske många andra vuxna med som inte ses i bild…

 5. Irene says:

  Skulle ni då kunna tänka er att inte ha barnstol tex i bilen till era små barn? Tar upp detta eftersom detta är en till grej jag lagt märke till när Johanna färdas i Thailand. Och om ni kommer med att hon kanske har en barnstol men den är inte med på bild, då säger jag bara TROLIGT, not…..

 6. Anonymous says:

  Hmm, barnstol i bil finns inte i Thailand. Inga hjälmar, inga klämskydd, inga flytvästar… Sorry, småbarnsföräldrar, stanna hemma!

  Men ge dig Irene, det räcker att gå utanför svenska gränsen i Europa för att finna att allt inte är så skyddat som i Sverige. Klart barn ska vara skyddade men att omnämna andra föräldrar som oansvariga är knappast din sak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *