Soft kväll.

Allmänt

Sneak peak av vårt vardagsrum.

Förlåt dålig bloggning idag.  Jag har haft ett par riktigt fina timmar i butiken (älskar att möta mina kunder) och min dagens var klänningen från Custommade  (är utsåld för den nu) .  Sen, efter jobb, så mötte jag upp mina J som varit på bio också shoppade vi en grill, en Weber, så nu ska här grillas! 😉  Men idag blev det  räkor (oh yes, idag igen!) och sen har jag fixat hemma, läst magasiner och nu såg jag precis ett program där de dejtar i mörkret (har du sett det? lite kult.). Jag har med andra ord en extremt soft lördagskväll och det har gjort mig liiiite rastlös…. önskar att jag var bättre på att chilla…..

Dagens inspirasjon = engelska Red, danska ELLE och norska Costume.

Hoppas att du har en festlig kväll?!  Nu ska jag titta på ett par episoder av The City innan jag hoppar i säng.

GoDnAtTkRaMaR! 

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “Soft kväll.”

 1. M says:

  God morgon!

  Vardagsrummet ser ju kungligt ut! WOW! Visst skall ni ha den fina kristallkronan i taket?

  KRAM M

  • gizmolina says:

   Självklart ska vi ha kristallkronan i taket ! vi är långt ifrån färdiga. Mattan ska på plats, tavlor ska upp och vårt fina soffbord ska hämtas på ett lager…. Ville bara visa en sneak-peak. Kram ! 🙂

 2. Marion says:

  Ser så fint ut och ser fram emot att se fler bilder framöver.
  Vi har en eventuell flytt framför oss och då kommer jag ha ditt hem som inspiration 🙂
  / Marion

 3. Marita says:

  Å så vackert rum !!!!! Här får man otrolig insperation. Vad ska ni ha för bord? Vi letar nytt,är sugen på ett runt. Vi har nu ett ordentligt stort,lite robust,men önskar mig ett lite nättare nu. Ser fram emot att se fler bilder. Ha det fint fina du.

  • gizmolina says:

   Miljoner tack ! 🙂 Vi har ett stort runt ekbord från R.O.O.M. som vi haft magasinerat på ett lager en stund men nu ska det in i vardagsrummet igen ! Gleder mig ! och kommer självklart att visa fler bilder ! Önskar dig en underbar måndag ! Kram !

 4. Sandy says:

  Gud så fint!! Vad jag ser fram emot alla bilder från lägenheten! 🙂 Hur ser ert kök ut?? Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *