Soft lördag & shoppingtips!

Allmänt

Klänningen som jag hade på mig igår blir dagens shoppingtips! Den kommer från H&M Trend (kr 399) och jag gissar att den flyger ut ur butik (den har varit med i många blader) så jag säger bara: Løp & Kjøp! Mina snygga smycken kommer från svenska Cooee.

Happy lördag sweeties!

Vilken otroligt soft & skön lördag jag har! Sitter fortfarande i mina natt/mys-kläder och det är sååå olikt mig att inte ha fixat till mig när klockan är 11.30  😉 Mina J är ute och shoppar frukost och när de kommer hem ska jag göra hallonsmoothies (hur gott som helst).

The dress.

Jag var föresten ut en sväng igår, på BAR Tjuvholmen, med min venn Trine (tack för igår darling).Vi hade en trevlig girls-night-out som jag förgyllde med god cava men jag saknade ett bra dansgolv… tokigt att de inte har det där för efter ett par glas bubbel blir jag rastlös av att sitta still 😉  Ooops nu är de redan hemma igen så bäst jag hoppar i duschen. Önskar dig en FAB lördag !! 🙂 🙂

KrAmAr & kÄrLeK!

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “Soft lördag & shoppingtips!”

 1. Härligt att ha ta det lugnt på lördag förmiddag!
  Önskar dig en underbar dag!
  Kram, Linda

 2. liv says:

  Den satt som et skudd, fikk lyst å kjøpe den jeg også. Ha en fin lørdag!

 3. Lena i uppsala says:

  Hej miss sunshine! Du ser strålande ut som vanligt och jag önskar dig en ljuvlig lördag. Här skiner solen och vi njuter med barnen vid ett bad. Sommarkram, Lena

 4. Linda-
  Jag super härligt men jag blir tyvärr rastlös av att “bara vara”… så snart måste vi hitta på något 😉

  Liv-
  Tusen TACK! 🙂 Den kändes väldigt “jag”. Tycker absolut att du också ska shoppa en!!

  Lena-
  Miljoner TACK för dina fina ord! 🙂 Önskar dig också en ljuvlig lördag. Låter härligt att tillbringa dagen vid ett bad. Här regnar det så om vi ska bada blir det i badkaret 😉

  KRAMAR till er !! 🙂

 5. casaofmia says:

  Vilken underbar klänning! vill ha!

 6. Irene says:

  MÅ ha står det på den kjolen – FAB; ) Hjelp! jeg tittet jo ikke innom her før nå og nå er butikkene stengt heeeeeeeeeelt til tirsdag… krise. Vet du i kveld har jeg laget den karri og reke pastaretten din – nydelig ble omgående en ny sommerfavoritt her; ) Ha en fortsatt fin pinsehelg og i morgen skal solen skinne. Klem Irene

 7. Unni says:

  Så utrolig finkjole:-) Men jeg finner den ikke på nettsidene til HM? Kan du være så snill å lenke til deg?
  Ønsker deg en fin søndag:-) Klem Unni

 8. Alicia says:

  Superfin!! Bra köp!! 😉

 9. Anna says:

  Går denna klänning att beställa på nätet??

 10. Christina says:

  Så underbart fin, o du är jättefin i den! såg att Emma Danielsson på Expressen, http://blogg.expressen.se/emmasmode/, har den i grått men jag gillar den vita bättre. Är den riktigt vit eller mera creme? Fanns den i flera färger? Normal i storleken? Mvh/Christina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *