Soft morgon…

Allmänt

168397-2796
Bilden är från i tisdags då jag och Johanna var på Kata Beach och lunchade på en restaurang precis vid stranden.

Phuket kl. 09.30, söndag morgon.

Nu somnade Johanna precis och det låter så mysigt när hon sover att jag faktiskt ska ta och gå och lägga mig brevid henne i soffan med min bok och vila lite. Jag känner att jag behöver en riktigt soft söndag idag så vi droppar beachen och blir hemma och senare idag ska vi iväg och fixa några ärenden innan vi ska ha middagsgäster.

Nu – soffan! eller solstolen på balkongen… hmm…alla dessa svåra val… 😉

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 21 Comments

21 responses to “Soft morgon…”

 1. Maria says:

  Det låter ju underbart, hoppas att du får en skön söndag. Själv ska jag cykla iväg i snön till jobbet men inatt har de inte kommit någon mer snö och solen skiner starkt redan nu (ett steg närmare till våren) och då är jag mer än nöjd! 🙂

 2. Titti says:

  Härligt, härligt, vaknade själv upp till 13 minusgrader, men solen skiner och snön gnistrar. Man måste försöka se det vackra i eländet 😉
  Om jag förstått det rätt så finns det en hel del lägenheter där som står tomma av och till när ägarna är hemma i Norden igen. Kan man hyra lägenheterna av dom då? Vart vänder man sig? Kan man hyra genom resorten?
  Längtar till värmen nu!
  Kram Titti

 3. Elin says:

  Kata Mama va? Den resturangen älskar jag! Den är ju inte direkt lyxig eller så, men maten är underbar tycker jag! Perfekt när man inte behöver ta av sig badkläderna eller nåt, utan bara gå å äta en sväng =)

  Ha en underbar dag!

 4. Hanna says:

  Låter som en mysig dag! Jag undrar detsamma som Titti, kan man hyra lägenheter på resorten där ni bor?
  Ha en härlig dag nu! Kram/HAnna

 5. trevligt det ser ut… bor ni där nere för alltid?

 6. Soft söndag låter perfekt! Jag måste plugga några timmar idag, men sen tror jag att jag kör på en soft eftermiddag jag också! 🙂

 7. annaa says:

  precis där satt jag för ungefär ett år sedan och jag längtar verkligen tillbaka =)ha det toppen bra =)

 8. christopher says:

  fitn väder idag visst:)?

 9. Hej på er! Nu befinner vi oss i samma tidszon som er, närmare bestämt uppe i Chiang Mai, norra Thailand. I morgon flyger vi ner till Phuket och Kata Beach. längtar till sol och bad nu, även fast Chiang Mai är supermysig. Ha det gott och kanske vi ses? Kram från Chiang Mai

 10. Mimmie says:

  solstolen på balkongen 😉

 11. Anna-Lena says:

  Ha ha… ja, alla dessa val! 😉 Hade gått för balkongen tror jag! 🙂 Älskar att höra “ute”-ljuden! Inte här idag dock, här är -12 och massa snö! Brr…

 12. jossan says:

  myysigt =) vill också vara i thailand!

 13. malin says:

  åh, nu när jag såg din bild så måste jag titta igenom alla mina miljarder bilder därifrån. saknar thai såååå mycket, älskar att vara där! hoppas ni har det bra!

 14. Milia says:

  Åhh, vad härligt ni verkar ha det därborta! Underbart att få vara i Thailand ända tils juni = )

 15. Creme Fresh says:

  Utomland – längtar! =)

 16. julia says:

  Åh gud vad härligt:O

  skulle du vilja hjälpa mig med dagens dilemma? 🙂 juliakrull.blogg.se

 17. Mini says:

  Fan vad härligt med sol och värme!

 18. Yegane says:

  Hej hej!Jag undrar om du vill ha billiga märkes varor? Jag sammarbetar med en i Kina och nu vill jag erbjuda mina läsare en tjänst.

  Hur gör du?
  1. Skicka bild till mig på din vara, säg vilken sorts väska, skor, kläder etc.
  2. Du behöver ENDAST betala för frakten inom sverige, alltså från mig hem till dig.
  3. Skriv din mail och bloggadress, för kontakt av varan.

  ALLT kommer ligga runt 100 kronor!

  Ha det super!
  /Yegane

 19. Yegane säljer nu skor
  du som är i thaliand vaför säljer inte du också grejer?
  köp hem vetja

 20. dee says:

  Bra att du orkar shoppa…bara du inte bli överandsträngd…kul för din dotter bara peka…vipps så är det ditt…vilken Drömtillvaro

 21. JoJJo says:

  jag var på kata beach för några år sen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *