Soft morgon…


Så här står det: "Håll i er ! Nu vässer H&M armbågarna rejält inför höstens kollektioner och jag vill bara ge er en varning" Be on time! För det här känns riktigt lyxigt, som hämtat från Missoni eller Chanel. Nytt känns också de vintage inspirerande kläderna!"

Det var tydligen inte bara jag som var tröttis på morgon för nu hittade jag precis Johanna sovande framför barnTV 🙂 Så nu ska jag passa på att hoppa i duschen och fixa till mig i lugn och ro = mamalyx!

Men först ville jag visa er vad jag hittade i svenska bladet "mama" häromdagen; min senaste shopping från H&M! Det är alltid kul när man se saker man shoppat i blader. Också försökte jag mig på att skriva själv på bilden (inspirerad av Carolina Gynnings blogg 😉 

Nej, nu gäller det att jag pinnar på här innan hjärtat vaknar.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Soft morgon…”

 1. Åsa says:

  Klänningen är jättefin!

  /Åsa

 2. Madelene says:

  Hej du underbara.

  Vill önska dig och prinssesan en härlig Onsdag.Kram på er.Madelene(Landvetter)

 3. Emelie says:

  Och där står det även att det som du sa var en topp är en klänning;) Fast det beror väl på förstås hur vågad och hur lång man är!

 4. AnnaStina says:

  TACK för era kommentarer! 🙂 Ja, alltså om man bär den här toppen som en klänning då är man vågad för om du böjer dig fram typ pyttelite så visar du hela rumpan 😉 `men jag såg att de skrivit klänning.. hmm.. ja, ja – det är ju härligt att man kan välja hur man vill bära upp den ! 🙂

  Kram på er ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *