SOFT MORGON.

Dagens pepp!

Mooorning girls!

I natt har jag sovit riktigt dåligt… och min mage är inte helt OK så jag sitter i en solstol ute på terrassen nu och funderar på om jag får till att träna? eller om jag måste vila från det…? Kryssar fingrarna för att jag känner mig bättre om en liten stund så att jag kommer mig iväg. Det skulle nämligen passa så fint att göra det nu då solen gömmer sig bakom moln för jag tror att det kommer att spricka upp sen och då blir det en dag vid poolen.

Vi kör lite varannan dag här nere med pool / beach. Men nu blir det nog lite fler pool dagar än planerat (p.g.a. beach situationen) och så här då man precis kommit hem från en liten resa så är det xtra skönt att chilla hemma.

Vi har världens sötaste tuk tuk kille som vi åker runt med ibland och mina fina kaftan + bikini kommer från mitt favorit brand Melissa Odabash som du hittar hos butiken Palmyre. Jag kör egentligen alltid vit bikini men då denna var slut i vitt så blev det turkos och det känns fräscht det också! 

Här syns bikinin bättre. Det är ju verkligen i.n.t.e. lätt att hitta snygga bikinis men denna style är jag så glad i att jag kommer att gå för den i vitt också en gång.

Nej, nu tar jag på mig träningskläderna och sticker upp på gymmet. Tror jag ska fixa det trots magen, annars får jag bara bryta och gå hem igen. Det tar ju bara 2 min att gå dit så ingen krise 😉

Önskar dig en underbar måndag!

KrAmAR!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Thailand 2014 | 3 Comments

3 responses to “SOFT MORGON.”

 1. Titti says:

  Tjusig strandklädsel…..jag har bikinis från Abecita.
  Hoppas magen klarade träningen!?
  Jag mådde lite sisådär igår på dagen men mot kvällen var jag ok igen.
  Det var så olidligt varmt igår.
  Kram Titti

 2. Trine says:

  Gleder meg til å høre fra deg i dag ang pip gevinsten.. Har ventet så lenge. Håper du er i bedre form nå. Nyt dagene.
  Trine

 3. Trine says:

  Pop:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *