Soft onsdag & mixat väder.


Oss ikväll då vi var på väg till middag, show & minidisco. Jag har på mig klänning från Hoss, skor från Clarks och  väska shoppad i Phuket . Johanna har på sig klänning från Burberry och skor från Naturino.

Mina söta bloggisar ! Mitt hjärta hostar för fullt i sömn och vaknar till då och då, ute vräker regnet ner, hela himlen lyser upp av blixtrar och åskan den dånar högt… Klockan är “mitt i natten” och jag har hunnit sova ett par timmar med Johanna innan jag vaknade och satte mig vid pc´n. Jag VET, jag skulle ju inte… men vissa mönster tar tid att bryta 😉


Jag och min kära vän Marie ikväll. Och nej, vi hade inte planerat att matcha 😉  Det är otroligt bekvämt att bara ta hissen ner till restaurangen.

Mallorca bjuder på ett extremt mixat väder: sol, moln, regn, åska, SOL, klarblåhimmel och mer moln… Det växlar fort men mönstret har varit ganska likt de senaste dagarna = sol på fm, regn mellan 13-15 och sen ovanligt mycket SOL från kl. 16.


Efter middagen blev det, som vanligt, show & miniDISCO.

Oj, oj, oj vad det åskar ute. Det är TUR att Johanna är van vid åskoväder från Thailand för annars hade hon nog vaknat och blivit rädd.. T.o.m. jag kan tycka att sån här åska är lite läskig…

Bäst jag går och kryper ner under sköna täcket brevid mitt hjärta nu och försöker sova så jag bjuder på fler bilder imorgon.

GoDnAtTkRaMaR!

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Soft onsdag & mixat väder.”

 1. Linda says:

  Så fina ni är! Dina skor från clarks ser supersnygga ut! Men åska är rätt så mysigt när man är på rätt ställe 🙂 Ha en härlig torsdag!

 2. Birgit says:

  Så søte på minidisco !! Kos dere masse på Mallorca !!
  Klem

 3. Madeleine says:

  Åhh vad fina ni är, världens sötaste mor och dotter.

  Fortsätt njut semestern och stort GRATTIS på din dag!

  Kram Madeleine

 4. Rövarmamman says:

  så fin klänning du har Gizmolina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *