SOFT SATURDAY MORNING.

Allmänt

Jag hittade en super cool app igår där jag kan piffa till mina instagram bilder och här var min 1:a testbild. Hoppas att du följer mig på instagram också? jag heter Gizmolinas där.

Godmorgon sweeties !

Oj, vad det regnade nyss men nu ser jag lite sol mellan regndropparna så det känns lite som i Thailand. En mix av allt helt enkelt. 🙂

Och här hemma är det ett kaos, som ni ser på bilden…. alltså det är såååå rörigt (vi snackar 3 resväskor med ett kaos av kläder / saker i) att jag inte riktigt vet vart jag ska börja? Så därför bloggar jag istället och tittar på Nyhetsmorgon och skyller allt på jet-lag …men jag piggnar nog till efter dusch så ska ta och testa det nu.

Älskar mina kuddar.

Det flyttade in en ny möbel hos oss precis innan vi reste och nu ska väggen pimpas + att jag känner att det är dags att byta ut de där kvistarna nu till något nytt. Men det prosjektet tar jag tag i en annan dag… 

Önskar dig en alldelens f.a.n.t.a.s.t.i.s.k. lördag fylld av lyckliga stunder! 🙂

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “SOFT SATURDAY MORNING.”

 1. Titti says:

  Packa upp är aldrig kul! speciellt inte när man varit i Thailand!
  Vad fina de rosa kuddarna är.
  Kram Titti i Visby där det är underbart sommarväder.

  • gizmolina says:

   Nej, det är betydligt roligare att packa ! 🙂 Kul att du gillar kuddarna, de förgyller köket här hemma. Önskar dig en riktigt skön söndag! Kram!

 2. WencheS says:

  Hva heter appen?

 3. gizmolina says:

  Den heter PicLab. Kram ! 🙂

 4. Mi says:

  Underbara kuddar! Älskar tavlorna i bakgrunden? Har lilltjejen dem i sitt rum? sååå fina. Är de Lisa R tavlor?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *