SOFT, SOLIG & SKÖN SÖNDAG.

Allmänt

Goood söndag mina fina solstrålar! 

Men huuur härligt är det inte med en sooolig, skön och ledig söndag? Stor LIKE på det!!! Och idag har vi verkligen super duper soooft dag här hemma i Casa Gizmolina. Först så låg vi uppe i stora sängen alla 3 och tittade på Nyhetsmorgon och eftersom det inte händer så ofta så var det sååå mysigt!  Och nu har J besök av en bästa vän och både jag och JIG bara chillar och tar dagen som den kommer. Men – jag ska gå ut i solen direkt då jag postat det här inlägget och ta tag i att piffa entrén för nej, jag gjorde aldrig det igår…

… något jag däremot gjorde igår var att njuta en riktigt trevlig familjemiddag ute på restaurang. JIG hade bokat bord på Hemmagastronomi och det var första gången vi åt middag där sedan de byggt om (har bara varit där på lunch tidigare). Vi åt min favorit Kalix löjrom till förrätt och alltså det är verkligen det godaste jag vet om! Sen åt jag en riktigt fräsch fiskrätt också toppade vi det hela med en roosa underbar tårta pimpad med tomtebloss.  Det var otroligt generöst av JIG att bjuda med min familj på middagen också som en surprise till mig så mamma, H och bror var också där. (tyvärr kunde inte pappa & I komma p.g.a. att pappa är dålig i sin astma just nu…).  Och – jag fick sååå FINA presenter av min älskling!!! Exakt precis det jag önskade mig så jag somnade med ett extra stort smil igår och ser nu fram emot att fortsätta firandet av både mig och Johanna i Oslo om ett par veckor! 🙂

Efter många om och men så gick jag för den här outfiten från Zara igår och – på den här bilden, som jag egentligen bara tog för mig själv då jag provade olika alternativ, så ser du lite nytt i vår kök!  Jag stod på knä i fredags och skurade golvet och sen rullade jag ut en splitter ny matta från Ikea och BAM! så höjdes mysfaktorn där inne med typ 250%.   

 

Ni ska få se bilder från gårdagen i ett eget inlägg senare för nu ska här ut i solen och njutas!

Önskar dig en riktigt, riktigt skön & härlig söndag! 🙂

P.S till er som inte bor i Luleå men som känner igen namnet på restaurangen: hon som drev den tillsammans med sin mann var med i förra säsongen av Sveriges Mästerkock. Men – hon är inte där längre för det är slut mellan dom, så – mannen driver restaurangen vidare utan henne…  

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “SOFT, SOLIG & SKÖN SÖNDAG.”

 1. Charlotte says:

  Blir så fascinerad när du skriver att JIG är så generös – jag har aldrig tänkt så själv, min man och jag bjuder ofta min (och hans) familj på saker såsom middagar, resor mm men jag har aldrig tänkt att det är ”generöst” av honom utan sett det som en självklarhet.
  Vi delar inte ekonomi med varandra men lever ju ändå av samma pengar…
  Missförstå mig rätt – det är väl bara att vi tänker olika och jag tycker ordet ”generös” känns som lite av ett trendigt ord just nu som många kändisar använder om just fester, bjudningar osv

  • Charlotte says:

   En helt annan sak – smileysarna syns aldrig på din blogg om man inte gör dom själv med kolon parentes osv 🙂 🙂

   • Åh jag tycker alltid att det är generöst när någon bjuder! 🙂 och jag tycker att det var fantastiskt snällt av min jIG att bjuda med min familj som en överraskning för mig på den här middagen för det hade jag inte förväntat mig.

    Och sen det där med mina emojis… det försår jag inte riktigt? för för mig blir det gula emojisar då jag går in på bloggen både på min telefon och mac?

    Önskar dig en riktigt fin start på veckan Charlotte! Kram! 🙂

    • Charlotte says:

     Jo- men såklart…tänkte mest, men kanske uttryckte mig klumpigt, att jag borde börja uppskatta saker jag tar för självklart!

     Ang emojisarna så blir det ingen emoji om jag använder emojis i mobilen som här (gjorde jag en smiley) men här blir det en när jag gör 🙂 (alltså : – ) så blir det)…det kvittar men var bara en reflektion, hihi!
     Kram fina!

 2. Elisabeth says:

  Hva fikk du????

  • Ett fantastiskt fint Hérmes armband! 🙂 har lagt upp en bild på det i nästa inlägg. Också fick jag en väska som jag önskat mig från Beck Söndergaard.

   Happy new week ! Kram! 🙂

 3. L says:

  Gud så snygg du är i de byxorna!!!:):):)

 4. De says:

  Så snygga byxor!! Måste in å leta på Zara nu

  • Tusen miljoner tack! Byxorna är verkligen super fina! 🙂 Tyvärr så är de från förra året, eller kanske t.o.m. att det är 2 år sedan jag köpte de? så de finns inte kvar hos Zara men – de har många liknande modeller på byxor så in och leta !

   Önskar dig bästa dagen! Kram! 🙂

 5. Viktoria-pinkpastry says:

  Så härligt att du har haft en fin födelsedagshelg! Och så fint firande din mr. hade ordnat åt dig underbart! Så fint att han ville skämma bort alla de som är viktiga för dig och på så sätt skämma bort dig! Är så nyfiken på vad du fick! Önskar dig en fortsatt härlig söndag. Stor kram

  • Åh tusen miljoner tack för din härliga feedback Viktoria! 🙂 Ja, det var verkligen riktigt fint av honom att skämma bort både mig och de andra. Och jag fick ett super snyggt Hérmes armband! helt likt som de jag har i vitt och rosa sedan tidigare, men nu i svart. Kände att det passar perfekt i vinter… Du hittar en bild av det i nästa inlägg. Också fick jag dessutom en väska från Beck Söndergaard , den där som jag ångrade att jag inte köpte då vi reste till Oslo… 😉

   Önskar dig en underbar start på veckan och en måndag fylld av lyckliga stunder! Stor kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *