Soft & solig söndag.

Allmänt Thailand 2012

Kata Noi Beach lördag. Vi hade en alldelens uuuunderbar dag jag och lilla J. Men alltså jag är sååå less på mina bikinis… inför nästa resa ska nya shoppas 😉 

Phuket söndag kl.22.05.

Mina fina bloggisar!

Jag & Johanna kom precis hem efter en heldag ute. Först poolhäng, sen nattmarknad och till sist middag i restaurangen. Lilla J somnade precis och jag packar bort julen… och snart ska jag börja packa resväskorna för imorgon lyfter vi mot kyligare breddgrader. Det känns sådär… men samtidigt så blir det SÅ kul att komma hem och kicka igång butiken igen. Känner mig peppad som tusan! och med sånna här vackra minnen i bagaget så kommer vintern att gå lite lättare 😉

Johannas klänning kommer från favvis butiken Lola på Surin Plaza.

Vi åt super god lunchKatathani. En resort som har en speciell plats i mitt hjärta

Personalen i restaurangen där vi lunchar har följt J sedan hon låg i min mage.

På eftermiddagen tog vi en walk bort till vackra Mom Tri´s (pics kommer senare).

Hur vackert är inte detta? Jag blir sååå harmonisk av att titta ut över havet….

Min beachbag från Lexington som jag fick i julklapp -10 är en klar favorit, liksom hatten… alltså denna hatt… jag förstår om ni börjar att tröttna på pics av mig i den men jag bara älskar den och jag hittar ingen snyggare… 

 Hoppas att du njuter en härligt soft söndag och att du tankar energi inför den nya veckan !? 🙂 Nu ska jag ta tag i packningen men eftersom vi reser tillbaka innan sommaren gör sin entré i Norge så lämnar jag kvar det mesta 🙂

PuSs & kRaM!

Miss.G

Kategori: Allmänt, Thailand 2012 | 14 Comments

14 responses to “Soft & solig söndag.”

 1. Johanna says:

  Frågade det tidigare men tror jag missade svaret. Undrar om du har øppet på lørdag næsta vecka? =)

  • gizmolina says:

   Ja, jag har öppet butiken på lördag så håll utkik i bloggen efter öppet-tider ! Hoppas vi ses! Kram! 🙂

 2. Agneta says:

  Härliga bilder! Om tre veckor är det vår tur att få sand mellan tårna på Kata Yai (två minuter från vårt hotell) och Kata Noi:D
  Ha en trevlig resa hem! Kram!

  • gizmolina says:

   Tack! Låter underbart att ha en Thailandresa att se fram emot. Du kommer att få det fantastiskt här nere! Trevlig resa! Kram! 🙂

 3. Casaofmia says:

  åh så härligt det ser ut kram

 4. anne says:

  Hej
  Fina bilder.
  Jag skrev ett inlägg 12 januari, men har inte fått svar. Undrer fortfarande vilken butik i Phuket som du har handlat dina fina klänningar? Tacksam för svar:-)
  Mvh Anne

 5. Yvonne says:

  Åh, va härligt det ser ut!!! Och bikinins, jag blir alltid less på dem efter första dyket, ska bh:n hänga på höften??? Eller ska man inte dyka med bikini??? Det är ju så mycket snyggare än baddräkt, även om den är mer dykvänlig. Nåja, i-landsbekymmer… Kram

 6. Åh… är “vår” resa slut nu… Men vi följer ju med nästa gång också hoppas jag 🙂 Jag får nöja mig med mina föräldrars resa till Khao Lak i februari!

  Välkomna hem!

 7. Sawadee…
  Återigen fantastiska bilder från skönt beach-häng. Kan inte förklara i ord hur mycket jag önskar att även jag var där… Varför skaffa en ny snygg hatt när du hittat din favvo, det står miss G på den tycker jag! Jag måste också säga att ditt stjärnhalsband är jag så förtjust i – snyggt i all sin enkelhet. Förstår att ni haft sköna dagar i värmen som bidragit till härliga minnen, energi och nya tankar kring äventyr i vardagen. Vi sitter själva och planerar för fullt att åka till Thailand då jag fyller de där jämna längre fram i vår. För vad kan vara bättre att fira sin födelsedag i värmen,med familjen, med sand mellan tårna och blicka ut över havet…? Jag kan nog inte hitta något bättre. Önskar er en fin dag i morgon och en fin flight hem. Tackar för härliga Thai-bilder och ser fram mot att följa dig igen på hemmaplan med allt vad det innebär. Jag gillar förresten Johannas val av skolväska – så söt!
  Kram
  Lena

 8. Heisann!

  Bare innom for å fortelle at du er en av finalistene i kategorien “Årets mammablogg 2011” hos oss på Foreldremanualen.no. Lykke til! 🙂

  • gizmolina says:

   Är det sant? Vilken äRA ! det visste jag inte! Nu blev jag verkligen jätte glad !!! Tusen T.A.C.K. ! 🙂

 9. Anita says:

  Va, härligt att kunna lämna kvar sakerna och återkomma innan sommaren kommer här. Fina bilder som vanligt. Hur underbara som helast nere vid havet. Jag tycker din hatt är gör snygg. 🙂 Ha en trevlig hemresa!

 10. Hanna says:

  Härligt det ser ut!

 11. A says:

  Gillar din blogg men blir lite less pa att allt du har dej att oroa dej om ar din BIKINI??..come on..ar livet sa trist att det ar det du bryr dej om?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *