SOFT SÖNDAG.

Allmänt

En av J´s super cute 6 års presenter och på tal om presenter: Happy Birthday bästa L !!!

Sweeties !

S.O.M. jag behövde den här softa dagen!  Blev väckt runt 8, somnade om på soffan runt 9, mina J´s drog på Leos Lekland runt 10, somnade om igen och vaknade kl. 13 (!).   Gud så skönt att få tanka lite energi efter hektiska veckor och att få chilla efter en FAB girls-night.  Nu pågår playdate här och jag ska slänga ihop lite mat, sen väntar en familjemiddag i kväll.

Önskar dig också en s.o.f.t. söndag ! 🙂

LoVe!

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “SOFT SÖNDAG.”

 1. Miss Tess says:

  Supersöt! Påminner om en plåtask min S har med bambi samt kuddfodralet från GreenGate. Sött!

  Kram

 2. maria says:

  Även ett energiknippe som du behöver vila & tanka energi ibland…klokt beslut!! Jag har länkat till dig på min blogg….hoppas att det är ok. Krams m

 3. Åhh så fin! Var kommer den ifrån?

 4. Home of M says:

  Men vilken söt kalender. =)
  Önskar dig en härlig söndags kväll!
  KRAM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *