SOFT SUNDAY MORNING.

Allmänt

12573169_10153289098520796_5416653971741349088_n

Soft söndag morgon pågår…. Och igår köpte jag årets första ranunkler! som jag älskar dessa blomster.

Glad söndag mina kära bloggvänner! 

Åh den lyckan när darlingen önskade att ligga kvar i sängen och titta på en episod av Fixa Rummet (går på SVT Barnkanalen) på sin i-pad på morgon så att jag kunde ligga och små slumra vid sidan om…. det skönaste som finns!   Och Fixa Rummet är ett program helt i vår smak, vi älskar att se på alla typer av göra-om-hemma-program och idag peppade programmet mig att ta tag i Johannas rum + mitt kontor. 2 rum som jag tänkt fixa till varje helg sedan vi flyttade in så nu är det verkligen dags!  Så, när jag piffat till mig så blir J´s 2 rum först ut!

Och på tal om ut… Johanna gick nyss iväg med grannarna för att åka skridskor ute i parken runt hörnet från där vi bor. Jag visste inte ens att man kan åka skridskor där? och J blev hur glad som helst över att hon fick följa med! Och det passade ju mig riktigt bra för då kan jag röja runt inne på J´s rum utan att hon får paniiiiiik så fort jag tänker kasta / städa bort något (allt ska sparas, t.o.m. skräp / gamla kartonger för det kan man ju pyssla något av…) . Åhhh så kul detta ska bli för jag älskar att hänga i J´s rum. En rosa glittrig oas! 🙂

12573874_10153289112310796_276530419241136834_n

Hjärtat skrev brev då vi åt frukost med sitt nya super cute brevpapper.  Jag försöker uppmuntra henne att skriva till sina vänner för det är ju så fantastiskt kul att få post (istället för att all kommunikation ska vara elektronisk) men vi har i.n.t.e. varit så bra på det sedan flytten så kryssar fingrarna för att dagens brevskrivning blev en ny-start!  

12631364_10153289115680796_6056952323564831613_n

Passade på att skriva en hälsning till er läsare då hjärtat gått ut. I konvolutet / kuvertet ligger brevet J ska posta i morgon… 

Bäst jag tar en dusch nu så att jag kommer igång med mitt egna lilla fixa-rummet-prosjekt! Oj, nu ser jag att skridskoåkarna kommer tillbaka!  jag har med andra ord “slarvat bort” 2 timmar?!?  Oh my… tiden går såååå fort när man bloggar!  eller ja, överlag när man får egentid…   eller vad säger du?  Nej, nu får jag ta och piffa till mig!

Önskar dig en riktigt skön & härlig söndag så ses vi snart igen! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “SOFT SUNDAY MORNING.”

 1. Pia says:

  Skaffa en låg vas från Klong Äng så ser ni varandra över bordet. Låga blommor och höga ljus ger ett fint matbord. Dagens tips 🙂 ha en bra dag!

  • gizmolina says:

   Tack för tipset Pia! 🙂 men blommorna står inte så här då vi äter, då står de på andra ställen. Och – när vi har gäster har jag alltid lägre vaser mitt på bordet så att alla ser varandra bra !

   Önskar dig en riktigt fin dag! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *