SOFTA SKÖNA HÄRLIGA SÖNDAG.

Allmänt

Snapshot runt kl.09. Norska Costume + norska ELLE.

Godmorgon sköna söndagsbönor!

Ohhh så härligt det är med söndagar! Johanna har haft en söt bästis på sleepover och nu leker de för fullt med sina pet shop här bakom mig i vår lilla köks-lounge. Gucci sitter och tittar ut (han drömmer sig nog tillbaka till varma sommardagar ute på terrassen…) och själv tankar jag härlig inspiration i nyinköpta magasiner. Och i bakgrunden pågår Nyhetsmorgon som just nu bjuder på en intervju med Felix Herngren (Solsidan har premiär i kväll). Har jag berättat att jag hade min möhippa / mitt utdrickningslag på hans jobb?  Alltså det var bara världens b.ä.s.t.a. möhippa och en av de bästa dagarna i mitt liv faktiskt.

Och igår var det lördag och då tog vi en prommis down town hela familjen.  Det händer inte så ofta kan jag avslöja så ja, det var riktigt trevligt.

Det är i.n.t.e. lätt att få hjälp att knipsa pics av min dagens alla gånger så det här var as good as it got igår 😉  Det är den här vackra vägen vi går när vi ska ner till city (och ja, det är samma väg jag tar min pw/joggetur på morgonen). Jag har på mig jeans från Lindex

Sen, på väg hem, klättrade J upp i träd i Slottsparken som den klätterapa hon är (hon klättrar på ALLT!) och vad händer då?

….jo, dessa 2 damer kommer s.p.r.i.n.g.a.n.d.e. med sina kameror och säger “beeeautiiiiifuuul” och pekar på Johanna och sätter igång och tar bilder av henna och J hon är inte helt ovan vid sånt (händer ofta i Thailand) så hon smiler pent tillbaka…

…men de stoppar inte där, de fotade även sig själva sammen med J. Ha ha

Jag shoppade bl.a. en krans till dörren som jag tänker hänga upp idag + en julsak… Tycker det är så underbart att hitta julpynt i butikerna!  

Ett vintertecken: dammen i slottsparken är tömd för vatten och fåglarna har flyttat. 

Och på tal om vinter så har jag en fråga:  Är det någon som vet när jag ska ta in olivträden från terrassen? Borde jag göra det i dag?  eller kan de stå ute längre utan att frysa ihjäl?

Nu ska jag ta och hoppa i duschen så jag önskar dig en riktigt riktigt soft & skön söndag fylld av lyckliga stunder! 🙂

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “SOFTA SKÖNA HÄRLIGA SÖNDAG.”

 1. anna says:

  Jag har flyttat in mina, är osäker på hur mkt kyla de tål och då tar jag det säkra före det osäkra. Synd att låta så stora, fina och dyra plantor frysa till döds! Vet onte hur kallt det blir i deras naturliga miljö? Neråt noll?!?

  • gizmolina says:

   Tusen T.A.C.K. för svar! 🙂 Då ska jag absolut ta in mina jag också! för jag vill i n t e riskera att de dör där ute i kylan…. de är för fina för det. Önskar dig en strålande dag ! Klem !

 2. Charlotte ahlfont says:

  Mitt tål att stå ute till-5.

 3. Siv says:

  Takk 🙂

  En herlig søndag ønskes deg også 🙂

  Hilsen Siv

 4. En skön söndag till er!
  Vilken fin park.
  Kramar

  • gizmolina says:

   Tack ! 🙂 Ja, slottsparken är verkligen fantastiskt fin! och jag njuter den utsikten varje dag från vårt hem ! Happy new week ! Kram!

 5. Kristine says:

  Nydelig bilde av deg i parken 🙂
  J sin jakke ser nydelig ut.

  Ang oliventrær, vi bruker å sette dem i garasjen før fristen kommer.
  Syns du har to flotte blogginnlegg i dag. Elsker interiør 🙂

  Nyt kvelden!

  Klem Kristine 🙂

  • gizmolina says:

   Åh vilken fin feedback! Miljoner tack ! 🙂 Johannas jacka köpte vi på Zara i Stockholm så den är ett tips! Önskar dig den bästa dagen och en riktigt riktigt fin vecka ! Klem !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *