SOL, DANS & FREEEDAG!

Gooodmorgon sweeties!

Åhhhh så underbart att vakna till s.o.l.s.t.r.å.l.a.r. efter flera dagar med regn! 🙂

Men trött är jag, så nu dansar jag igång dagen med den HÄR  låten som ofta går på repeat här hemma. Visst är den bra?!  Och visst är det härligt med FREDAG!?  eller ja, samtidigt som det känns fantastiskt härligt så blir jag lite stressad för jag har fortfarande sååå mycket kvar att göra innan vi lyfter mot semester. Så nu får jag nog ta och logga av strax och jobba på innan lilla J vaknar

Gårdagens = en ny f.a.v.o.r.i.t. långkofta från Vivikes. Den är så skön att slänga på sig och fickor har den också.  Kommer i butik till hösten och är från deras egna nya märke Days Like This .  Min tee är från Zadig & Voltaire, jeans Zara och väska Balenciaga.

HA, HA , HA  v.a.d. gör jag ?  

Älskade lilla Gucci. Han “bor” ute på terrassen soliga sommardagar.

Nej, nu ska jag ta och dansa igång dagen här! 🙂

H.A.P.P.Y. fredag sweeties!!!

Och kom ihåg: Have FUN & be FAB!  🙂

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “SOL, DANS & FREEEDAG!”

  1. M says:

    Hihi 😉 Kul att se fina AW-13 nyheter! Höstshopping är alldeles ngt speciellt, älskar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *