SOL, GLASS & MATFESTIVAL.

Allmänt

Slottsparken runt kl.11.30.  Johanna i topp Lindex, sjal Kapp Ahl och de coola bootsen har hon shoppat på en marknad i Phuket.

Glad lördag sweeties!

Idag var jag ute på vift redan kl.10 och det mina vänner är ovanligt tidigt för att vara mig på en lördag!  Men det var markedsdag i Skovveien så jag hade shoppingdejt. Fösta stopp var Spazio som ligger på vägen upp till Johannas skola och den är konceptbutiken till Cathrine Hammel (ni vet de tyllklänningarna som jag ofta har på mig vid festligatillfällen) och där finns alltid något plagg som frestar…   Sen, efter lite shopping, så tog jag och Johanna en walk down town för att möta upp kära vänner på den stora matfestivalen som äger rum i Oslo i helgen.

Det var riktigt mysigt att gå runt mellan boderna men efter en liten stund så lockade det mer att gå ner till Aker Brygge och äta glass.  Och alltså tänk att det är så varmt och så soligt fortfarande, trots att vi närmar oss mitten av september. Helt otroligt! 🙂

Hemma på vår gata i stan…  det är helt magiskt vackert där ute i slottsparken och det är den här vägen vi går när vi ska down town (dvs till Karl Johan / Aker Brygge etc.). 

På sommaren har de öppet den där grinden till höger som ni ser men den stänger tyvärr snart för sessongen så då kan vi inte ta den genvägen längre.

Det var lite charmigt att de sålde egenplockade buketter nere på Bondensmarked / Matstreif.

Söta vänner och goda glassar.

Och ja, jag köpte en jag också… M.u.m.s.!  (jag fastnade tyvärr inte på någon mer bild än denna).

Nu kommer snart Johanna hem från helgens första kalas. Oh yes, hon är bjuden på 2 stycken så detta är en riktig kalashelg och när hon kommer hem ska hon få packa in presenten till morgondagens…  Oj, när man talar om trollen! Nu kommer mina J! så got to go ! Gissa föresten vad vi ska göra i kväll? Vi ska göra egen pizza för första gången ever!    It´s a first time for everything….!  😉

Önskar dig en underbar kväll!!!

L.o.V.e.!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *