SOL och ett tips !

Allmänt


På väg hem från dagis tidigare idag.

Jag har en lång lista på saker att göra idag men jag glömde alla "måsten" för ett ögonblick också gick jag ut och satte mig i SOLEN på balkongen och åt GOD frukost  och det var bara LOVELY ! 🙂

Men , nu är det slut chillat och jag ska ta tag i dagens fix så jag lämnar dig med en feelgood låt, nämligen den HÄR.  Och du, nu fick jag precis veta att magasinet jag jobbat med, Kamille Mor & Barn,  ligger ute i butik t.o.m. IMORGON så: LÖP & KÖP om du inte redan har gjort det !! 😉  (tyvärr finns den ej att köpa i Sverige, endast i Norge).


Här får ni se 2 till sidor som jag gjort i Kamille & Barn , om du köper tidningen så får du se mer 😉

 Tjing så länge !

Kategori: Allmänt | 13 Comments

13 responses to “SOL och ett tips !”

 1. Johanna says:

  Det lät skönt, hoppas din nya vecka börjar bra:)

 2. tofva says:

  Underbara prinsess o prins saker. Jag har själv precis tipsat om lite prinsess grejer från Blå elefant på min bloggis!

 3. Susanne says:

  Härligt med frukost på balkongen. Här i norra Sverige har vi också en riktigt fin ich varm dag. Vad gulligt reportage du gjort. Men jag undrar finns det inga gulliga tält för små killar? Nu kan man tycka att rosa är Ok, men har man tre storebröder som protesterar….ja, finns det gulliga tält för killar?

 4. Susanne-

  Jag har sett ett super fint indiantält till små killar på en butik som heter Shabby här i Oslo. Och sen har de UNDERBARA små hus till killar hos http://www.sprall.se Surfa in och se ! De är de FINASTE ! 🙂 (Butiken Sprall finns i Stockholm men det är även en nettbutik). Så svaret är ja, det finns gulliga tält för killar ! 🙂 Önskar dig en flott dag ! Kram! 🙂

 5. Johanna says:

  Hej!

  Så mysigt ni verkar ha det 🙂

  Jag har tänkt länge på att jag så gärna hade velat ha videobloggar från dig. ATt du spelar in när ni pratar du och Johanna och så, hade varit såå skoj att höra era röster och se er lite mer i "verkligheten"

  Kram

 6. Tove says:

  Läste artikeln om dig & din familj som du länkat till. Vilken karriärmamma du är!! Beundrar sådana kreativa businesswoman 🙂 Å vad FINT ni hade det i Thailand!! Skönt att kunna resa bort & "stänga av" vardagen lite i sånt härligt hem/land. ha en mysig dag kram !

 7. Hoppas på att få se mer ur magasinet nu när det strax försvinner ur hyllorna:)

  Ha en fin kväll!

 8. Anonymous says:

  Men varför så uppdelat rosa för tjejer och blått för pojkar??? Så trist…

 9. Miss Linda says:

  Skulle så gärna vilja läsa mer om & se vackra kort på Din perserkatt Gucci……

  Jag har två perserhonor själv. Lilltjejen på 6 år och gammel damen på snart 15 år.

  Tjingeling …….

 10. Weronica says:

  Kan tipsa dej om butiken Mojo på Sjølyst. D¨sr har dem jättefina saker 🙂

 11. Weronica says:

  Läste kommentaren här över nu. Jag har inga egna barn, men har diskuterat det där med färger med flera kompisar. Jag tycker det skall vara skillnad faktiskt. Hade jag haft en nyfödd tjejbaby så hade jag ju inte klätt den i blått och tvärtom. Samma med dekoration i ett rum. hade du haft en 4 årig kille där hemma hade du väl KNAPPAST inrett rummet i rosa..

 12. Pethra says:

  Vilket härligt uppslag, det är ju inte utan anledning som man blir lagom avis på alla norskor som har tillgång till tidningen. 😉 Jag har sagt det tidigare men säger det igen, du är en stor inspirationskälla och jag tycker du gör ett superbra jobb! Hoppas ni får en härlig dag… Kramar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *