Sol & varme = zzzz….

Allmänt

168397-2535
Idag har vi haft besøk av en "fe" som gør att det doftar lovely hemma och hon har alltid med sig en massa spannade saker som Johanna tycker ar SÅ kul att leka med 🙂

Phuket kl. 04.20.

Min plan var att sitta och blogga i kvall / natt fram till att Melodifestivalen skulle børja men jag somnade som sagt… Varmen har nere gør en trøttare an vanligt på kvallarna + att jag inte har varit i toppform idag pga magen. Sen hade min hjarta ingen lust att sova i kvall så hon gick ut ur sovrummet flera gånger och lekte med sina kritor innan hon till slut ANTLIGEN bajsade och sen somnade bums! 😉

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “Sol & varme = zzzz….”

  1. Linda says:

    ALLA barn bajsar Anna-Stina, sån information tycker jag du ska behålla för dej själv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *