Solig dag fylld av coca cola…

Allmänt

168397-942
Här har vi precis kommit ut och ska gå en tur i sooolen.. Typ raka vägen till Mc.Donalds!  Utan mina stora solbriller hade jag inte klarat dagen 😉

Idag har det varit en lite tung dag… 😉 Har fyllt upp kroppen med coca cola och mat från Mc.Donalds vilket har passat mig perfekt för nu känner jag mig bättre! Lite chips & dipp nu ovanpå det och jag kommer att dansa igen 😉

Efter en kort tur i parken så hamnade jag med en sovande sessa i vagnen på "Brooker" i Bogstadveien. Myste ute i skuggan (orkade inte så mycket varm sol idag..) med Aftonbladet som hade ovanligt mycket bra läsning i sin Söndags bilaga idag också drack jag lite mer cola..

Nu är det dags att fixa köttbullar & makaroner till sessan, hennes favvo mat. I skrivande stund så sitter hon i mitt knä och jag matar henne med banan. Fantastiskt vad mycket vi tjejer kan göra samtidigt!!!! 🙂

P.S TACK!!! för alla trevliga inlägg jag fått igår & idag! Ni gör mig glad! 🙂 Jag ska svara på alla senare i kväll!

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Solig dag fylld av coca cola…”

 1. Serena says:

  Blir alltid så glad av att läsa din blogg, glad och uppiggad!
  Jag är lite nyfiken på namnet till din butik (och blogg), vad betyder det? Eller har du hittat på nåt? Hur kom du isf fram till det? Nyfiken bara! 🙂

 2. Emma says:

  Snygg klänning. Vad är det för märke?

 3. Sessan says:

  Usch jag känner med dig i dag *fniss* Ta & släng dig i säng tidigt i kväll så skall du se att du är ett nytt meneske i morgon.
  Fina var ni både sessan & du!

 4. AnnaStina says:

  Serena-
  Åååå, tack så jätte mycket! 🙂 Att göra andra glada är det bästa jag vet! 🙂 Jag ska göra ett eget inlägg ang. namnen så här kommer en kortversion: Gizmo & Co fick namnet efter min perserkatt Gizmo som jag hade i 12 år (han dog tyvärr för ca 4 år sedan). När jag väntade min dotter så kom jag en dag plötsligt på att jag tyckte att hon skulle heta “Gizmolina” men det tyckte inte JIG 😉 så – därför såg jag min chans att få användning för namnet här på bloggen för jag tycker att det är så fint! Också trodde jag att jag hade kommit på ett helt unikt namn.. kom på det utifrån min butik Gizmo och tänkte på Karolina, Kristina… Gizmolina.. ! men det har visat sig att namnet existerar sedan tidigare 😉 Jag har gjort ett eget inlägg ang. varför bloggen heter Gizmolina tidigare så det hittar du om du söker på tidigare datum (minns ej när det var? men ganska nyss). Men jag ska som sagt göra ett nytt inlägg ang. båda namnen en dag. Men nu har jag stillat din nyfikenhet för ögonblicket! 🙂 Kram. 🙂
  Emma-
  TACK snälla du! 🙂 Klänningen är från ett av mina absoluta favorit märken som heter “Juicy Couture”. Jag shoppade den i våras i en butik här i Oslo som heter “Tatler”, de selger märket på NK i Stockholm också bl.a. Du kan se mer från dem på den här nettsidan: http://juicycouture.neimanmarcus.com Kram! 🙂
  Sessan-
  Thanx!:-) lite sympati sitter fint idag 😉 Jag ska faktiskt förska lägga mig tidigt men det har jag försökt förr så vi får väl se hur det går.. Det sköna är i alla fall att veta att jag vaknar pigg & fräsch imorgon! 🙂 Men det var värt det idag för det var trevligt igår! 😉
  Hoppas att du har haft en skön söndag?! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *