SOLIG DAG = GULA ACCESSOARER.

Idag matchar jag det soliga vackra vädret med min gula Balenciaga väska, mina sköna Nike i en färg som säljs exklusivt hos Foot Locker (shoppade dem i Cph) och för att göra matchen total så sitter jag med en inspierande gul sida i engelska InStyle framför mig samtidigt som jag trycker i mig en solskinnsbolle. Precis vad min kropp behöver efter sommaren…..think N.O.T., men god var den 😉

Nu: powerwalk till skolan för att hämta J. Sen: premiär i en ny dansgrupp för hjärtat. Spännande!

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “SOLIG DAG = GULA ACCESSOARER.”

 1. Anita says:

  Vilken snygg färg på Nike skorna. Det är itt favorit märke på joggingskor. Ha en härlig onsdag! 🙂

  • Tusen tack! 🙂 Färgen känns fräsch! och jag håller med om att Nike har grymt sköna joggingskor. Det är mitt favorit märke ! Önskar dig också en riktigt härlig onsdag ! Kram !

 2. Erika says:

  Söta Nikeskor. Jag köpte lila och rosa i våras men nu blev jag även sugen på dom här, älskar gult! Kram på dig

  • gizmolina says:

   Vi kan aldrig ha för många…. ! så klart du ska gå ut och shoppa dig ett par gula! 😉 själv har jag rosa också. Love them ! Njut din dag! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *