SOLIG & EFFEKTIV TISDAG.

Allmänt

Dagens pepp !

Gooodmorning sunshines!

Hjärtat vaknade förkyld idag så nu kryssar jag fingrarna för att det inte blir värre under dagen. Passar ju alltid så dåligt med sjukdom och speciellt den här tiden på året det kryllar av grillfester och annat kul.  Men solen den strålar och även om det är kyligt i luften så är det ju faktiskt sommar och DET är ju bara såååå härligt!  Tänk – det är den här årstiden vi längtar efter resten av året ! 🙂

Här hemma hos oss är det fortfarande kaos efter flytten av butiken i fredags (allt står i köket / vardagsrummet)  och jag är långt ifrån a´jour med att svara på e-mails / sms (var knappt på nett förra veckan) så känner mig laddad för en riktigt effektiv kontorsdag.

I söndags, då jag konstaterade att jag inte är 22 längre… (what?) så var det är min utsikt från soffan. Vi har så vackra detaljer i taket och en helt underbar takhöjd här i Casa Gizmolina.

Åh nu ska strax Bingo Rimér ge fototips på Nyhetsmorgon (svenska TV4). Det måste jag få med mig. Ska fixa smoothie och köra frukost framför tv´n. Och sen kör vi tisdag helt enkelt !

Önskar dig en lovely dag!!!  🙂

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *