Solig eftermiddag i vacker bakgård.


Johanna tycker att det är sååå spännande med lilla Sunniva (min vän Kjerstis dotter) men här hittade hon ingen baby i vagnen för den var inne och fick ny blöja.

Min bästa vän Kjersti fyllde år då vi var i Luleå (hipp, hipp, HURRA!) så idag firade vi henne med presenter, tårta & cider  i deras soliga och vackra bakgård . Vi hade bara hur mysigt som helst och fick tid till massor med girltalk då kidsen sov i sina vagnar.


Johanna hade jätte kul och fick låna spännade leksaker av grannar till Kjersti.

När Johanna vaknade så hittade hon direkt 2 barn i ungefär samma ålder på bakgården som hon sedan lekte med heeela tiden då vi var där så det var jätte kul för henne och härligt för mig för då fick jag en stund i solen med Kjersti.

 
Plötsligt fick både jag & Johanna också paket. Av Kjersti & Sunniva. Snacka om suprice! så vi blev super glada 🙂 Johanna fick en söt tallrik från Bruka Design och jag fick lyxigt härlig läsning: In Style, ELLE + Vendelas "Make Up Bibel".

TUSEN MILJONER TACK för en underbar eftermiddag och fina presenter vännen min! Du är helt unik och som jag alltid får säga då vi träffats: You made my day! 🙂

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “Solig eftermiddag i vacker bakgård.”

  1. Madelene says:

    Vad härligt ni ser ut att ha det.

    Kram Madelene (Landvetter)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *