SOLIG FEELGOOD SÖNDAG…!

Allmänt

Gooood skön söndag mina kära bloggvänner! 

100% mulet i väder appen men strålande sol i verkligheten! Så otroligt härligt att få starta dagen med en så vacker morgon! Jag sitter ute i ljusgården och här bjöd jag in till familjemiddag igår. Mamma, H och min bror var här och vi åt tacos och kladdkaka med färska hallon och tittade på Let´s Dance.  Dukningen blev vårligt blommig och pionerna hade slagit ut sååå fantastiskt vackert!  Mellan varmrätt och dessert så gick jag över och matade våra grannars super söta kanin och när gästerna åkt hem så avslutade jag dagen med att titta Gift vid första ögonkast. Nej men hur bra är inte den serien ?  Jag har sett alla tidigare säsonger och älskar att följa detta spännande experiment där experter matchat ihop par som ses för första gången i sitt bröllop. Ser du också serien?  Det ena paret i denna säsong var väldigt över snittet “all in” redan från första ögonblicket och ett annat tog det lite lugnare och var lite mer avvaktande…   Jag tänker att det sällan går så bra för de som kör på direkt för det blir lite som att ha ett “one Night stand” och det brukar mer sällan leda till något seriöst… Men man vet aldrig! allt kan hända i kärlek och nu ser jag fram emot att få följa fortsättningen i morgon! (nya avsnitt varje måndag).

Skulle du kunna tänka dig att gifta dig med någon du varken har sett, pratat med eller hört något om? Jag hade nog kunnat varit med i ett sånt experiment som en kul grej om jag varit singel. Men alltså tänk att jag och JIG firar 18 år tillsammans?! Det känns helt overkligt. Men Johanna fyller 17 i augusti så det måste ju betyda att det är 18 år sedan.. ha, ha.

 

Home sweet home… Jag passade på att fota från grannens gård då jag var över och matade den sötaste kaninen av dom alla. Fönstren på sidan av huset på övervåningen är till Johannas rum + till vår TV-lounge, på nedervåningen till vardagsrum och kök. Sen sticker den del av huset där ljusgården är ut till höger i bild.. 

Här har jag tagit mig ner till vår gård och det är, som du ser,  fortfarande så otroligt mycket snö kvar. Jag stod med snö upp till kanten på mina Moon Boots då jag knipsade bilden, det säger en del…  Och där inne i ljusgården satt vi och åt familjemiddagen igår kväll. 

Jag dukade som sagt vårligt och blommigt med en maffig tulpanbukett mitt på bordet och eftersom vi åt tacos så körde jag dubbla servetter för den där tacosåsen är banne mig inte lätt få bort från vita linneservetter alla gånger… 

Insåg att jag tagit med både servettringar och några av underläggen till Oslo så jag blev utan det ena underlägget på min plats + att jag i sista stund knöt gröna silkesband runt servetterna.  Det är ett tips! att knyta matchande silkeband som ett alternativ till servettringar. Det blir väldigt fräscht att göra så här tycker jag! 

 

Nu ska jag ta tillvara varje ögonblick av denna soligt vackra dag! 🙂

Önskar dig en dag fylld av feelgood och glädje!

Och du – ett tips! planera veckans outfits idag så sparar du massor med tid varje morgon hela veckan.

Kramar & Kärlek!

24
Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “SOLIG FEELGOOD SÖNDAG…!”

 1. Karin says:

  Tips för att få bort tomatfläckar från textil! Tvätta som vanligt och häng ut i solen, solen tar bort det sista av fläcken! Jag kör oxå med grummes fläckborttagning, den är bra!

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner TACK för tipset Karin ! Ska testas vid tillfälle !

   Önskar dig en magisk start på veckan! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *