Solig måndag!

Allmänt

168397-647
Här är vi på väg ut på stan igår.

Vad härligt det är att vakna till SOOOL! 🙂 Pigg blir man! Och glad! 🙂

Mitt hjärta vaknade redan 7.20 idag så nu sover hon sött sin förmiddags "nap". De andra har åkt ut och spela golf så plötsligt är det bara jag, sessan och söta katten Julia som är hemma. Jag sitter med mina hårrullar och fixar håret så att jag ska vara klar när sessan vaknar.

Så fort hon vaknat ska hon få mat och sen ska vi ge oss iväg på "utflykt" till vänner som bor ute i Vaxholm. Det ska bli så jätte mysigt att hälsa på dom och se deras nya hus som de byggt nere vid sin båtbrygga och deras nya prins som nu hunnit bli 9 månader och som vi ännu inte träffat.  

Stockholm är verkligen världens vackraste stad!!! jag njuuuuter av att vara här! 🙂

Kategori: Allmänt | 17 Comments

17 responses to “Solig måndag!”

 1. Jessika says:

  Så fin tunika! Så fräsch!
  Jag älskar också sthlm!!! Skulle tänka mig bo där. Skulle du?

 2. Mamma till två små pojkar says:

  Har du köpt din tunika nu eller för länge sen? Försökte leta efter den idag men hittade den inte =) Vet du? 😉 Vi bor också i Bromma! Men jag trivs inte så jättebra här, vill flytta tillbaka till Hammarby Sjöstad (www.hammarbysjostad.se) där vi bodde i 3 år.

 3. AnnaStina says:

  Jessika-
  Tack! 🙂 Ja, jag ÄLSKAR Stockholm och vill ABSOLUT bo där en dag igen…! Bodde där före jag hamnade i Oslo, 6 år blev det och jag hade tok kul hela tiden! 🙂 Förstår att du kan tänka dig att bo där!
  Mamma till två små pojkar-
  Nu när jag sitter och svarar på alla inlägg så vet jag ju att du hittat tunikan. KUL!!! 🙂 Shopping makes us happy!! 🙂
  Vad lustigt att du också bor i Bromma. Ungefär var? Min veninna bor i ett nybyggt område. Det var första gången jag var dit så jag har inte så jätte bra koll på var det låg.. Men det var nära till “Ålborg”? eller vad det nu hette? ett annat område? Där var vi på “Gateau” och shoppade underbara bakverk också var jag på Konsum där. Men Ålborg känns som fel namn… Men något på “Å” var det , kanske “Ålsten”! ? Hmm.. teflonminne.. får skylla på all förlorad mammasömn senaste året.. 😉

 4. sikis izle says:

  good quality post thanks

 5. msn yukle says:

  Ohh very much thanks admin

 6. Your webpage is so informative … keep up the great work! Also, is your wordpress theme a free one? and if so..can i have it? 🙂

 7. good quality post thanks

 8. turkko says:

  Hi, You need to look at that site about turk ko – turk ko, Thanks!

 9. turk ko says:

  Hi, i must say fantastic website you have, i stumbled across it in Yahoo. Does you get much traffic? Take a look at my website turk ko.

 10. main page says:

  Resources such as the 1 you mentioned here are going to be very valuable to me! I will post a website link to this web page on my personal blog. Seen my visitors will find that extremely beneficial.

 11. Well, there are certain techniques like “rewarding , order meridia, [url=”http://meridia.groupsite.com”]order meridia[/url], http://meridia.groupsite.com order meridia, cxta,

 12. vrtvxxj says:

  pN2qYG xoicglqblyuf, [url=http://fmhisuqsucbb.com/]fmhisuqsucbb[/url], [link=http://avlaseebjvem.com/]avlaseebjvem[/link], http://khqozfygownf.com/

 13. Your RSS feed doesn’t work in my browser (google chrome) how can I fix it?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *