SOLIG OSLOHÄLSNING…!

Allmänt

Mina kära bloggvänner! 

Det blev tyvärr sjukstuga på mig då jag kom tillbaka till Oslo efter mina magiska dagar i Bath + London… Låg super förkyld hela söndagen, kände mig lite bättre igår så var igång hela dagen men det fick jag ångra idag för nu är jag sämre så har bokat om mitt flyg och reser till Luleå i morgon istället.  Håller nu ALLA tummar för att jag inte är lika täppt då för då blir det tufft för öronen att flyga flygplan med lufttrycket… aj, aj…  (har fortfarande kvar lock i öronen från flighten London – Oslo i lördags, det säger en del…) Och ja, jag har självklart tagit Covid test, tog 2 för att verkligen vara helt säker,  men det har jag inte (puh…) så är bara väldigt förkyld.

Och idag tisdag och solen strålar här i Oslo. Så vackert! jag ska strax ta en walk ut för att få frisk luft men annars så ska jag försöka fokusera på att kurera mig. Men är inte helt lätt för jag har egentligen miljoner saker att styra upp här…  Varför blir man alltid sjuk då det passar som allra sämst kan man undra…?!

Men alltså mina dagar i Bath + London tillsammans med Johanna var verkligen fantastiska!!! Och tänk nu är det bara ca 3 veckor till hon är hemma igen! Dessa 3,5 månader har gått så otroligt fort och jag är så tacksam över att vi har haft möjlighet att besöka henne för nu känner vi till alla platser som hon pratar om. Sen var det fint att besöka familjen / huset Johanna bor i igen och Johanna hade packat ihop en hel del kläder / saker som jag kunde ta med mig så att hon ska slippa riskera övervikt då det är dags för hemresa. Så – jag reste hem med 4 * 23 kg incheckat bagage. Det tror jag faktiskt var ett personbästa. Ha, ha.

 

Min älskade prinsessa på ett av Londons glittrigaste varuhus: Selfridges. Missa inte deras roof top restaurang: Alto by San Carlo, den är vår absoluta favorit! Super service och amazing italiensk mat. Ska visa ett bildregn därifrån vid tillfälle. Och till er som gillar J´s outfit: henne tröja är från Lindex, kjol Gina Tricot, boots Zara och väska Zadig et Voltaire.

 

Bäst att jag tar tillvara dagen nu så och framförallt: att jag kurerar mig.

Önskar dig en magisk dag fylld av positiv energi! Och kom i håg, vad du än står i just nu så är jag helt säker på att “You got this”. Håll ett positivt fokus och ge inte upp.

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

50
Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “SOLIG OSLOHÄLSNING…!”

  1. LLA says:

    Krya på dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *