SOLIG SÖNDAG & GLASSTÅRTA.

Är det kalas-weekend så är det så vi kör godisbuffé till frukost. Ha, ha.  (eller not…).

Goooodmorning sköna softa härliga söndag! 

Eller min söndag blir kanske inte så soft eftersom vi girls ska ha gäster både till lunch och middag men härlig blir den garanterat! 🙂

Och igår hade vi en riktigt riktigt trevlig middag tillsammans med bästa vänner. Tyvärr fastnade ingen av oss på bild (glömde heeeelt att knipsa bild av mig själv) men jag tog så klart pics av de super duper fina paket som hjärtat fick. Min vän K packar alltid in såååå fint och i paketen gömde sig de mest perfekta presenterna så Johanna strålade. Och vet ni, jag gjorde det lätt för mig och bad JIG hämta mat från Lille Asia på väg hem från jobb (han har en hektisk mässperiod just nu) så att jag kunde chitchatta med gästerna istället för att stå på köket. Ett mycket klokt beslut!

Dukade så klart med rosa (Mateus till stora och Kremmerhuset till små) och den där duken, med tyll, är bara den finaste tycker jag.

Man blir verkligen lycklig av vackra paket! 

Och som jag brukar skriva: gavepåsar är geniala

Och yes, jag fick till en glasstårta också! (den jag inte fick tid att fixa på kalaset i torsdags). Pyntade med färgglada Princess 4 ever ljus…

…som såg ut så här då jag tänt dem.

Nu strålar solen in här i Casa Gizmolina och jag ska ta och städa undan på köket och börja förbereda inför dagens 1:a gäster.

Önskar dig en underbart skön dag fylld av avkoppling! 🙂

KrAmAr!

P.S förlååååt att jag inte hunnit med att svara på alla fina kommentarer! det är lite mycket för mig dessa dagar… så svarar på alla i livet efter 8-årsfirandet…! 

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “SOLIG SÖNDAG & GLASSTÅRTA.”

 1. Sofia says:

  Åh, så himla himla fint. Som alltid hos er:)
  Var har du köpt den fina duken? Ha en underbar dag och Grattis till finaste Johanna:) Kram Sofia

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner tack för fina ord Sofia! 🙂 Den underbara duken beställde jag från http://www.mylidesign.se för säkert 5 år sedan så jag vet inte ens om företaget finns kvar? Men checka! Minns att jag måttbeställde den till vårt matbord och det är de finaste kalasduk jag vet om!

   Önskar dig en magisk måndag! Kram!

 2. Elisabeth says:

  Lekkert som alltid 🙂 🙂

 3. Ny läsare av din blogg. Kul att ha hittat hit och vilka otroligt vackra bilder 🙂 Hoppas att ni fick en bra dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *