SOLIG TISDAG & NY FÖREBILD.

Låt mig presentera en ny förebild i mitt liv: Raman.

Goooodmorning ! 

YOU have the opportunity to do something great! Go for it !!!

Ja, mer amerikanskt än så kan jag nog inte starta dagens 1:a blogginlägg 😉 Jag behöver nämligen pepp idag  och det får jag från en fantastisk mann som heter Raman Mehrzad.  Såg honom i en intervju på Nyhetsmorgon för en tid sedan och blev så i.m.p.o.n.e.r.a.d..  Han var där för att marknadsföra sin bok : A i alla ämnen och du måste bara se på den HÄR intervjun med honom !  Jag lovar att det ger dig inspirasjon, motivasjon och en jäkla massa pepp !!!

Nu kööör vi tisdag girls !  🙂

LoVe!

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “SOLIG TISDAG & NY FÖREBILD.”

 1. Mrs Moet says:

  Han var ju om inte annat godis att titta på:)

  Kram Åsa

 2. Evelina says:

  Lära in och kika!! Bra!! Måste googla honom =)

 3. Hestia says:

  Jeg må tipse David i York om ham. Dette er alt det jeg prøver å fortelle 16-åringen min…

 4. Lena says:

  Den där killen alltså… Respekt. /L

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *