Solig tisdag.

Allmänt

Ååå vilket UNDERBART frisör besök jag har haft idag! 🙂 Min väninna blev tyvärr sjuk så min sessa fick följa med mig och det gick hur bra som helst. Hon är en ÄNGEL! 🙂 Men så är hon ju van också, hon har ju varit med mig till frisören varje gång jag varit dit sedan hon var 2 veckor 🙂

Jag var till "Sax & Maskin" och min frisör hette Sebastian och fr.o.m. nu måste jag resa upp till Luleå varje gång jag ska fixa håret för han var SUPER.! 🙂 och salongen var underbar.!

Lägger ut bilder från frisörstolen senare för nu ska jag fixa iordning mig och sessan för en tur ut i skärgården. Vi ska åka båt ut till vår stuga där jag inte varit på några år så det blir hur mysigt som helst. 🙂

Hoppas solen skiner på dig också idag!? 🙂

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Solig tisdag.”

  1. Jenny says:

    Låter ju hur skönt som helst:)Har lite önskningar..Skulle du t.ex vilja ha teman som “i min väska” eller visa oss bilder av din säkert ursnygga lägenhet?Skulle vara så tacksam!!Imorgon har jag inträdesförhör,NERVÖS,till tradenom,tror det kan vara en bra utbildning:)Kraamar o ha det super bra!!!!

  2. AnnaStina says:

    Hej Jenny!
    Jag har faktiskt haft “i min väska” en gång! 🙂 Inlägget heter “Mina saker” så sök så hittar du det säkert! 🙂 Och självklart kan jag lägga ut fler bilder från lägenheten. Det har fler än du efterfrågat så när jag kommer hem ska jag ta fler bilder. Lovar! 🙂 Stort LYCKA till med inträdesförhöret.! Du får skriva och berätta hur det gick. Sköt om dig!
    Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *