Solig & varm onsdag i Phuket.

Allmänt

168397-2281
Oss idag. Jag har på mig linne från Spendid, kjol som jag shoppat här och mina Gucci solbriller. Johanna har på sig body med små baby Musse Pigg på från Disney som jag shoppade här i Phuket då vi var här i somras. 🙂

Nu mina kära läsare ska jag mysa med Johanna. Vi ska äta lunch här på "internetresorten" och sen ska vi åka hem och svalka oss i poolen 🙂

Jag hoppas att ditt 2008 startat med massa glädje och lycka och att du njuter årets första dagar. Det är en ganska häftig känsla & tanke att veta att vi har ett helt år att fylla med precis vad vi vill! 🙂

Och vet ni – jag har kommit ihåg att ta med mig min citat bok idag så här kommer dagens:

"Livet blir mycket roligare om vi tänker att vi är härliga och att alla andra också är det!"
/ur " En härlig bok".

Och just det ja – FÖRLÅT att jag inte kunnat svara på era kommentarer sedan vi flyttade in i vår lägenhet 🙁 Den lilla lilla tid jag har att sitta på nett har jag valt att läsa er kommentarer + att blogga men så FORT som vi har fått internet på vår egen resort så ska jag sätta mig och svara er. Det lovar jag! 🙂

Njut dagen ! Hos er är klockan bara 06.35 nu.. vi ligger verkligen nästan en dag före här 🙂

Kramar! ♥

Kategori: Allmänt | 31 Comments

31 responses to “Solig & varm onsdag i Phuket.”

 1. Titti says:

  Åhh, vad härligt. Det är så där man ska ha det på vintern. På med en body så är dom klädda för dagen. Här är långkalsonger på och sen ska dom bäddas ner i overaller och skjutsas till dagis! Sen ska jag och lillprins hem, ur overall, äta, i overall ut på prom, ur ovarall, äta, i overall, hämta syster på dagis….. Jag önskar vi kunder göra er sällskap därnere!!!! Ha det bra!

 2. Silje says:

  Godt nytt år til dere:)
  Håper året blir fantastisk på alle måter!

 3. Angel says:

  underbart det ser ut.

 4. Fredde says:

  kul att följa er semester.. trevlig blogg!

 5. Emma says:

  JA, äntligen nya bilder! Ni ser ut att ha det helt fantastiskt!! Jag är så avis på er! Någon gång i livet ska jag också göra en sån här resa med min familj! /Emma

 6. Angelica says:

  Åh gud vad härligt det ser ut!!
  Nu är man ju inte direkt glad över att vara hemma i kalla, trista Sverige ;/

 7. Flissie says:

  Vilken härlig bild 🙂

 8. Jen says:

  Vilket härligt citat 🙂
  Jätte fin bild på dig och lilla Johanna. Måste säga att jag läste i stort sätt igenom hela din blogg i mellandagarna och jag bara fasnade. Kanske man själv skulle åka ner och bo där ett tag 🙂 Mina föräldrar har ett hus där nere också fast i Hua Hin och det är så kul att läsa om när ni letar efter saker att inreda med. Det kan ju vara lite knepigt i bland 🙂
  Ha de så gott i Thailand 🙂

 9. Charlotte says:

  Härliga bilder, välkommen tillbax till nät-världen! Jag har saknat er… 🙂 Hoppas Ni har det bra, 2008 kan väl inte ha fått en bättre start! Kram!

 10. jennie says:

  åh jag vill också. ser härligt ut!

 11. Där skulle jag kunna tänka mig att vara;) Trots att vi äntligen har fått lite snö;)

 12. Jonna says:

  Vad härligt det ser ut!

 13. Madde says:

  Värme värme Gud vad skönt. Här e det nu lite snö, kallt!

  NJUT AV SOLENERGIN!!!
  Kram

 14. Stina says:

  Vad härligt att vara i värmen ^^

 15. Gila says:

  va söööta ni är!

 16. Patricia says:

  Åh vad härligt! 🙂

 17. Lexie says:

  gott nytt år 🙂

 18. louise y2008 says:

  ser inte lite härligt ut ;d

 19. Evelina says:

  Såg att några skrivit “härligt” och det är verkligen det klockrena ordet för din blogg. Ni bor i Thailand, eller? (Hittade just till din blogg, därför undrar jag.) Är det mycket man inte kan äta :/ ?

 20. caroline says:

  skulle inte sitta fel att vara där nu!
  ha de bra=)

 21. Anonymous says:

  usch vad avis jag blir! ni ser ut att ha d riktigt bra:)

 22. malin says:

  älskar verkligen din blogg! så underbar! väldigt roligt när du lägger ut så mycket bilder 🙂

 23. Susanna says:

  Oh gud var skönt att vara i värmen.

 24. Helenah says:

  ni ser verkligen ut att ha det underbart!

 25. Lotta says:

  Hej vännen!
  Det ser helt underbart ut i Thai-land! Du har fått fräsch färg och Johanna är söt som socker. Men du måste få med JIG mer!!! Vad roligt att mamsen kommer den 22:a! Jag har igår postat paket till dig, hoppas att det kommer fram. En sak (den viktigaste) blev kvar i påsen, såå, det blir två paket! Här har vi jobbat på som den och försökt ta igen det vi borde gjort för länge sen. Sedan har vi ju njutit av dagen med lite Moet (min favvo) och löjrom. Såg att du skrev om Boathouse. Festligt, har hört att det är ett KANONSTÄLLE. Håkan känner en som du träffat en gång som jämt åker dit… KRAMAR EN MASSE Lotta

 26. Elin says:

  hejsan.. kikar in och ser hur det har det…
  hoppas du får en fin kväll…

  P.S Din och min blogg blev tipsade på hockeyfrunsblogg som bäsat bloggrna. Det var ju skojsigt.

 27. jenniferj says:

  hej hej =) nu har jag väntat länga på en uppdateringa kollar båda morgon och kväll =) ska ner tillsamma ställe som e i början av februari ska bli kul att se dig live 😉 har läst din blogg länga nu långt innan jag visste om er flytt ner till thai!!

 28. A says:

  Din blogg är så underbar och även fast jag inte känner någon i din familj mer än via bloggen så får den mig alltid att le.

 29. Jessica says:

  Saknar dina inlägg. Hoppas Ni har det riktigt bra. Blir så sugen att resa iväg… Till hösten kanske det äntligen blir av.

 30. Anna says:

  Skriv nu då 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *