SOLIGA DAGAR = ENERGI!

AllmäntGlad tisdag mina darlings! 

Jag vaknade före tuppen på morgon med DEN värken i hela kroppen för igår fick jag värsta rycket och skottade fram vår loungegrupp ute på terrassen som varit gömd under en stor vit plats-presenning i vinter. Men alltså v.i.l.k.e.t. projekt det var! Först skotta bort massor med snö och sen hacka bort ett enormt lager med is som lagt sig på sofforna… Oh my, hämtade en sax till slut och klippte sönder hela presseningen också hackade jag så mycket is att jag fick blodsmak i munnen. Det är ingen lek det här livet i norr alltså. Ha, ha. Men – jag kom i mål och möblerade dessutom om där ute och bytte plats på loungegruppen och bordet + stolar och alltså känslan på morgon då jag tittade ut på allt som jag fick gjort…. Nej men såå skönt!!! Nu ska jag bara ta fram de stora blomsterkrukorna också och pimpa de med påskris så kan påsken bara komma sen och vi kan sitta där ute och njuta vårsolen och tanka D-vitamin och samla på fräknar på påsklovet som startar hos oss på Skärtorsdag.

Oj, klockan är 08, dags att väcka en prinsessa som sover väldigt gott en trappa upp…  Hon startar skolan kl. 09 så this is her time for wake up call !  Vad har du för planer i påsk föresten? Vi blir hemma över påskdagarna och satsar på att vi kan åka en del slalom också har vi bokat en resa några dagar på slutet av lovet men just nu känns det väldigt oklart om vi kommer att kunna åka iväg. Vi följer utveckligen varje dag så får vi helt enkelt se. SAS är ju väldigt generösa med ombokning nu p.g.a. läget så vi flyttar bara fram turen annars och nu då terrassen blir så fin så får vi oavsett att fina dagar här hemma! 🙂

 

Plötsligt fungerar tekniken igen och jag lyckades lasta ner bilder! Hurra!!! Jag köpte de finaste rosa kvistar häromdagen och här ser du ett par av mina favorit magasin: Living Etc. +  Harpers Bazaar. Vogue Paris köper jag bara ibland och nu var det så snyggt cover att jag inte kunde låta bli.  Sen är det perfekt träning för Johanna som har franska i skolan att bläddra i franska Vogue.  Jag tänker ofta att om jag fått lära mig franska i skolan genom franska modemagasin än genom en trist skolbok så hade jag nog lärt mig dubbelt så mycket för det gäller att utgå från intresset och jobba sig fram därifrån.

Jag i regnet i lördags i min snygga parkas från Northug och en tröja från H&M. 

 

Nu fångar vi dagen och njuter solen som strålar in genom fönstren!!! 🙂

Och dagens tips blir att de har -40% på all påsk hos Hemtex! Jag var där för ett par veckor sedan och köpte riktigt fina koppar + servetter + ljus som blir perfekta påskpresenter och med den bra rabatten så blir det riktigt billigt! Sen blir det spännande med den norska presskonferensen i kväll kl. 18. så den får vi inte missa.

Önskar dig bästa tisdagen!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

57
Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “SOLIGA DAGAR = ENERGI!”

 1. Lena says:

  Men oj, har ni så mycket snö fortfarande kvar…?!
  Och regn i lördags?
  Inga planer ännu för påsken, vi får se vad och hur det blir. Känns just i dagsläget som vi blir hemma över påskhelgen. Som det ser ut nu i södra SVerige när jag tog en titt så verkar det ju bli fint väder.
  Åh lyllo dig som kan åka slalom på hemmaplan.
  Tekniken blir man ju aldrig klok på. Ena dagen fungerar det och andra dagen strejkar det. Suck.. ja nån tekniknörd blir jag aldrig. Saker ska bara fungera.
  Ha en fin dag – här i södra Sverige skiner solen och det vet i tusan om det inte blir en runda i skogen i dag igen.

 2. Jennie says:

  Hej
  Det skulle vara så kul om du ville delge vad du shoppar på Zara men även andra butiker.
  Det är så härligt med lite inspiration, särskilt från Zara som har lite knepiga storlekar ibland 🙂

 3. Fia says:

  Nej tack till northugs knarkarkläder! En gång är ingen gång men en återfallsförbrytare vg både rattfyllerier, fortkörning och att han pysslar med droger skadar ens varumärke när man ”är” sitt varumärke! Han var en bra idrottsman men tyvärr klarar han inte att förvalta sitt namn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *