LYXIG EGENTID.

I lördags hade jag en lyxig egen-dag! Jag startade med att ligga och chilla på Kata Noi Beach och sen gick jag upp och körde lite after-beach på vackra Mom Tri´s. En p.e.r.f.e.k.t. dag ! Vad mina J gjorde? De var på Zoo på Johannas begäran. 

≈Phuket, Royal Valley, måndag kl.18.10.≈

Det blev en fixar/shopping-dag på oss idag men runt kl.15 var vi girls tillbaka på resorten och sen har vi tokmyst vid poolen med våra trevliga grannar fram till nu. Underbart landa i en solstol efter ett par timmar inne på Central Festival!  Dagens mission var att hämta J´s nya i-phone  och snacka om att det var total l.y.c.k.a. då hon fick den + ett  eget thaitfn nr. ! 🙂

Jag ä.l.s.k.a.r. Kata Noi Beach. Och ja, väskan fick en egen solstol och skorna hamnade på bordet p.g.a. att vågorna slog upp under stolen.

Nu ska jag njuta solnedgången ute på terrassen innan vi ska iväg ut och äta middag på ett favoritställe. 🙂

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “LYXIG EGENTID.”

 1. Ankan says:

  Vill bara tacka för all härlig inspiration som du så frikostigt bjuder på! Vill också berätta att du varit en stor inspiration för att äntligen förverkliga en dröm: Jag och mina 2 flickor på 7 och 4 år flyttar till Thailand om en månad och stannar 9 månader. Maken får pendla, . 😉 Japp! Allt ÄR möjligt och det är bara jag som kan bestämma hur JAG vill ha det i mitt liv. Ditt positiva livspepp har varit balsam för själen i en period då många undrar vad 17 jag håller på med ;))
  TACK!

 2. Reidun says:

  Så herlig med litt egentid..kos deg videre og nyt dagene.

 3. Karolin says:

  Ser fantastiskt härligt ut! Önskar vi hade närmare till dessa stränder då långa flygningar inte är min favorit. Själv lyfter jag strax till Paris för bröloppsresa. 2 timmars flygning är mer min melodi 🙂

  Njut sista tiden!

 4. Karolin says:

  Sista tiden i Thailand alltså, så ju lite lustigt ut annars 🙂

 5. Emma says:

  Åh Lovely! Njut din tid! Jo vet att jag frågat förut men jag vet att ni tidigare hyrt ut ert hus i Thailand, är det ni gör fortfarande?
  Kram

 6. Maja says:

  Hej! Vill bara säga att du verkar vara en fantastisk mamma till din dotter! Jag har precis själv fått barn, har en liten dotter på 7 v. Känns underbart men också overkligt att äntligen vara mamma! Hur kände du första tiden som mamma?
  Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *