S.o.M.m.A.r.T.i.P.s.!

11695322_10152918408235796_428565748572201210_n

Snapshot här i Casa Gizmolina på morgon. 

Gooodmorgon sweeties! 

Jag fixar inte helt att bara packa och sortera så, ibland måste jag ta en kreativ paus och då passar det ju perfekt att jag har 2 små söta girls här hemma på förmiddagen (innan de ska en tur på AKS) så att jag kan duka fram lite xtra fint till dem. (hoppas bara inte JIG kommer på mig att göra annat än att packa….han förstår nämligen inte helt mitt behov av kreativa pauser…).  Det här är föresten Johanna´s sista playdate med sin söta bff Margit… åhhh…jag har redan gråtit här på morgon… klarar verkligen inte alla dessa avsked trots att jag vet att vi kommer att resa hit ofta… För att vara på besök blir aldrig helt detsamma som att bo här…

Nej, nu är det p.o.s.i.t.i.v.a. tankar som gäller och nu kom jag plötsligt  på allt på översta bilden är  fina sommar-gave-tips!  så, here we go…! 🙂

11659426_10152918415160796_4003515072019132537_n

Den här söta bamsedrickan men päronsmak hade jag aldrig sett förut? men det hade girlsen… (de har koll alltså!). Hur som helst – den är ju super söt att ha med till beachen / på pik nik etc. och söt gå-bort-present tillsammans med en godispåse… ! 

11168398_10152918416475796_4256352658961323818_n

Såpbubblor älskar alla! och den här, i form av kamera, tycker jag är super cute! (tror jag köpt den på Toy´s R us). Fin tillsammans med ett “trevlig resa” kort till söta vänner som ska resa bort i sommar! 

11246370_10152918420195796_5799697089679709543_n

Och hur söt är inte dessa glass-godisarna? Yummie! och fint gavetips att fylla en sån här plåtburk från Søstrarna Grene med de! (packa in det i en celofanpåse och knyt en rosett runt tillsammans med ett glad sommar kort!).   Burken kostar föresten bara 11,98 kr och fanns i flera färger.

Alla stickers kommer  från Panduro Hobby. Jag använder de till “allt“! 🙂 Och glasflaskan (med happy summer på) hittar du hos IKEA.

Nej, nu får jag återgå till packningen.

Önskar dig en underbar sommardag fylld av solsken & härlig feelgood! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 14 Comments

14 responses to “S.o.M.m.A.r.T.i.P.s.!”

 1. Thea says:

  Så fine tips!! Er is-godisene også fra søstrene grene? 🙂

  • gizmolina says:

   Tusen tack Thea! 🙂 Is-godisarna har jag köpt i godisbutiken nere på Arkaden (längst ner på Karl Johan). Husker tyvärr inte vad butiken heter? Men det finns kun 1 stor godisbutik där i entrén mot Oslo S.

   Njuuut den vackra sommardagen! Klem!

 2. Titti says:

  Snart får vi IKEA i Umeå, ska bli kul. Våren 2016 tror jag det är färdigt eller kanske lite tidigare.
  Senast jag besökte ett IKEA var i Bangkok 2014!
  Kram Titti

  • gizmolina says:

   What? har ni inte IKEA i Umeå?!? Men hjälp! det trodde jag absolut! Ja, då är det verkligen på tiden! Och såååå synd att Haparanda fick IKEA istället för Luleå för några år sedan…. Hoppas, hoppas, att de hittar till Luleå en dag för jag vet inte helt hur jag ska klara mig utan? 😉

   Happy tisdag! Kram!

 3. Åsa says:

  Älskar dina presenttips!!

 4. Anneli says:

  Hej, Ikea borde finnas i varje större stad

  • Jag kan håller med dig 100%! Kan bara hoppas att de snart öppnar i Luleå för vilket prosjekt det blir att köra till Haparanda..! Oh my..! Är lite bortskämd med att vi har 2 här i Oslo…! 😉

   Önskar dig en härlig dag! Kram!

   • Anneli says:

    Helt tokigt att behöva åka till Haparanda eller Sundsvall för att bunkra upp med värmeljus

    • Ja, alltså nu kommer jag inte att köra dit för värmeljus för det får jag verkligen hoppas att någon annan butik i Luleå säljer. 😉 Men – jag gillar IKEA´s smarta lösningar på alla möjliga områden i hemmet så ja, jag kommer sakna att ha dem nära när jag hamnar i mitt kreativa mood… !

     Kram!

 5. Thea says:

  Takk!! Vet eksakt hvilken du mener 🙂 Lykke til med flyttingen – Oslo vil savne dere! Klem

  • Åh så bra att du vet! 🙂 och tusen tack för lycka till Thea! det värmer att höra att vi kommer att bli saknade… ! Jag kommer som tur är att vara här en del eftersom jag har så mycket vänner här och dessutom så har vi ju JIG´s familj här.

   Önskar dig en härlig kväll! Klem!

 6. Petra says:

  Så härlig bild och förstår att det blir många tårar mellan flyttlådorna,men så härligt tänk du har;) du lyfter fram det positiva och det borde fler ta efter och göra:) kram o lycka till med flytten.

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 t.a.c.k. Petra! 🙂 Åh nu gjorde du min kväll här med dina fina ord.. ! Ja, det blir många tårar om dagen för jag blir så rörd när jag ska säga hej då eller då jag inser att “nu är det sista gången jag är i den här butiken / går den här vägen / möter den här personen…” Uff, det är ingen lätt sak detta men det hjälper som sagt verkligen att hålla fokus på positiva saker! och att ta kreativa pauser! 😉

   Önskar dig en magisk onsdag! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *