SOMMAR FEELINGS…!

Happy vardag sweeties! 

Tisdag idag men det känns som måndag, sååå underbart lyxigt att få starta vardagen med en kort vecka för det betyder att det snart är helg igen. 4 dagar går sååå fort!  Men liiiite taskigt är det ju att vi har finaste vädret just idag, när skola + jobb är igång igen, för påskvädret var tyvärr ingen större hit här uppe i norr så igår fick jag en sån där: önskar att vi varit i Oslo ångest, men samtidigt så ville jag vara hemma för det är såå sällan vi är hemma när det är lov och ledigheter också var vi ju  Köpenhamn 3 dagar och det var bara magiskt.  Hur som helst – solen strååålar från en klarblå himmel och det ska bli upp till +17 grader så jag har lovat J att vi ska njuta eftermiddagen i solen på terrassen.  Gleder mig!!

Och tänk att nästa längre skollov är sommarlovet. Det går fort dit nu alltså! så det är hög tid att planera sommargarderoben och mitt bästa tips är att våga bära mer färgglada outfits!  För jag lovar att du får komplimanger när du lämnar dina svarta byxor hemma en dag och möter upp i färg i stället! Och om du känner att nej, en färgglad byxa, klänning eller topp är inget för mig, ja, då kan du gå för en färgglad accessoar istället.  Matcha tex en gul väska med gula örhängen! eller varför inte köpa ett par färgglada sneakers? (det gjorde jag i Cph, ska visa de senare…) Men starta med att gå igenom din garderob och se vad det är du saknar? också gör du en sommar-shopping-plan utifrån det för det är nu, i slutet av april / början av maj, som allt det finaste går att få tag i… ! 🙂

 

För exakt på dagen 1 vecka sedan vid den här tiden så checkade vi in på vårt hotell i Köpenhamn och när jag tittade ut så hade jag rådhuset och rådhusplatsen framför mig och precis bakom rådhuset så är Tivoli och till höger är Strøget så vi bodde verkligen helt perfekt med super nära till allt. 

Efter ett snabbt ombyte så var vi redo för en shoppingtur och på väg ner knipsade vi en klassisk hiss selfie. Jag har på mig bluse + byxor från Zara och J har jeansjacka från H&M, byxor från Gina Tricot (Molly jeans) och väska från Zara. Och i håret har vi båda super fina silkes sjerf från butiken Åpent Hus (på Vinderen i Oslo).

Det är jag och Marshmello liksom… ha, ha. (du vet han artisten som har en påse på huvudet…) nej, men bilden blev så dålig… Men – min poäng här är att jag är den enda som har på mig färg och det är lite så det ser ut i vardagen, att de flesta går runt i svart, så som sagt – våga bära färg för det lyser verkligen upp! 

Min Telefon dog tyvärr typ 40 meter in på Strøget och jag är hopplöst dålig på att komma ihåg att ta med mig power bank så jag var tyvärr offline hela resten av dagen…   Men – kom på nu att jag knipsade lite bilder med JIG´s + J´s tfn så ska försöka få tag i de senare.   Jag shoppade i alla fall blomster till hotellrummet (som jag sen reste hem med och som nu står här i Casa Gizmolina),  choklad på favorit chokladbutiken på Magasin och J köpte en super cool midjeväska + ett par ting på Zara. Och här syns våra skor! J invigde sina nya snygga sneakers från Fila (shoppade i Oslo) och mina rosa sneakers är från Asics.

 

Åh Köpenhamn alltså… jag kan verkligen varmt rekommendera dig att resa dit om du inte varit där.  Och dagens tänkvärda: Carpe Diem, kan låta klyshigt men idag när världen ser ut som den gör så ska vi verkligen fånga dagarna för vi vet inte vad morgondagen bjuder på….  Mina tankar går till alla drabbade i Sri Lanka och när jag läser att Danmarks rikaste mann förlorade 3 av sina 4 barn där så påminns vi om att livet är lika skört för oss alla…

Så, nu njuter vi den här vackra dagen och ger våra nära och kära extra mycket kärlek! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Påsken 2019 | 7 Comments

7 responses to “SOMMAR FEELINGS…!”

 1. Viktoria-pinkpastry says:

  Wow så bra exempel den bilden på dig va, fy så trista alla såg ut i bakgrunden. Stor kram

 2. Lena says:

  Underbar färg på byxorna. Bubbelgumsrosa 🙂

 3. Jenny says:

  Tack för en inspirerande blogg!

  Vilket hotell bodde ni på i Köpenhamn?

  • Åh tusen miljoner T.A.C.K. för peppande feedback Jenny! Jag blir såå glad när jag får höra att jag inspirerar! 🙂 Och hotellet vi bodde på i Köpenhamn heter Scandic Palace. Jag har bott där de senaste 18 åren och kan varmt rekommendera det ! Läget är perfekt!

   Njut din dag! Kram! 🙂

 4. Anna says:

  Hej Anna-Stina! Undrar om palace hotell.., bodde där för ett antal år sedan och höll på bli knasig på klockorna som slog varje hel och halv timme dygnet runt.. harvade slutat med det? Vågar inte boka hotell runt Rådhusplatsen länge pga dem:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *