Sommaren närmar sig.


Tunika från Juicy Couture, jeans shorts från Citizens of humanity. Båda kan klickas hem hos net-a-porter.

Snart är sommaren här och i helgen luftade jag mina Converse för första gången i år = ett säkert vårtecken 🙂  När jag tittar på vår/sommarkläder i butikerna i år så tänker jag direkt "kan jag använda den här i Thailand?" ¨för vi planerar att besöka vårt paradis i sommar och den här tunikan + shortsen är två plagg som jag lätt hade kunnat packa ner inför resan.

NU åker solbrillerna på också ska jag gå iväg till kamerabutiken 🙂

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “Sommaren närmar sig.”

 1. Starmama says:

  UNDERBAR tunika!

 2. Johanna says:

  Tack för en underbar blogg jag har en fråga du som alltid har så bra tips till kalas vet du någon webshop med fina kalastillbehör som papperspåsar med prinsesskronor och liknande? // Johanna

 3. Hej Johanna-

  Tusen tack för fina ord ! 🙂 Jag har tyvärr inte sett några fina papperspåsar med prinsesskronor på så mitt tips är att du köper enfärgade papperspåsar och en prinsesskronastämpel också stämplar du påsarna ! 🙂 Du hittar en fin Happy Birthday kollektion hos danska Rice (finns bl.a hos nettbutiken Syster Lycklig) med vimplar, fat, godispåsar till fiskdammen etc. Lycka till ! Kram! 🙂

 4. Agnes says:

  Snygga shorts. 🙂

 5. S.A says:

  Gå in på den här bloggen.

  http://nimrodofobi.blogspot.com/

  Mannen skriver otroliga texter. Tjejer dumpar sina män för honom och folk sitter uppe hela nätterna för att få prata med honom.

  Ingen vet vem han är, men man blir ändå SÅ förälskad. Allt pga. hans förmåga att skriva.

 6. Du är så bra på att hitta fina tunikor

 7. Mikaela says:

  Hej Anna-Stina.

  Har aldrig varit i Thailand men har såå lust att åka dit. Tänkte höra med dig hur vädret är där på sommaren..? Ha en fin dag! Kram

 8. Starmama says:

  Hej!

  Ställde frågan för några dgr sedan men eftersom du inte svarade då så frågar jag igen. Hur sköter du dina olivträd? Köpte precis 2 sådana och dom är ju helt underbara men medelhavsklimat kan jag direkt inte erbjuda… hur får jag dom att överleva?

  Hälsn, STARMAMA

 9. Sandra says:

  Tunikan var ju helt underbar! Kram på dig:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *