Sommarfest på dagis.

Allmänt


Igår runt kl.16.00. Det var riktigt kyligt…brr.. Min klänning + kofta kommer från Odd Molly. Johannas söta klänning med texten JOY kommer från MeMini (hos Alma Lukke), kofta + tights + skor H&M och hårspenne Prinsessefin. (ja, jag vet, mina ögonbryn försvann i Thailand, ska färga dem till veckan 😉

Igår var det sommarfest på dagis i ett mixat väder. Ena stunden sol, nästa lite regn. Så det blev sång ute och mat inne. Johanna var jätteduktig på att sjunga så jag stod där med en stolt-mamma-tår i ögonvrån. Sött var det!


Häromdagen hittade jag dessa wet-vipes på H&M och ser ni vad Hello Kitty gör med sina fingrar? Precis som Johanna. Very Thai/Asia 😉  (dessa wet-vipes luktar ljuvligt och är en bra-ha-sak till handväskan).


Johanna tillsammans med sina fina fröknar som hon är så glad i.


Titta! de hade printat ut bilder från bloggen då vi var i Thailand och satt upp dem på väggen. Kul!


Friends!  (P.S jag hade köpt för stora tights till J så de höll på att ramla ner, därför ser de så långa ut 😉


Glada girls!


På väg hem… Johanna älskar din “cykel” som kommer från butiken Sprall.  I handen håller jag vår “pik-nik korg” (alla hade med sig egen mat till festen).

Jag har varit upp sedan före kl.06 (…zzz…) så nu är det hög tid för en dusch och god frukost 🙂


P.S missa inte tävlingen där du kan vinna fina kläder med prinsessekrona på!

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Sommarfest på dagis.”

 1. Annika says:

  Fina bilder som alltid! Din klänning, jag har en likandan, har du inte problem med alla trådar och sömmar som sitter dåligt? Fin är den i alla fall!
  Kram från Helsingborg!

 2. Hej Annika-
  Tack så mycket! 🙂 Den här klänningen kallades tilbaka av Odd Molly pga produktsjons fel så det stämmer att det kan vara problem med trådar + sömmar. Du har därför full reklamationsrätt på den om du önskar det! Själv har jag valt att behålla den för jag tycker att den är så fin också har jag inga problem med några trådar.. 🙂 Önskar dig en underbar dag! Kram! 🙂

 3. Härliga bilder på stolt tjej! och mamma såklart! Det ÄR svårt att hålla tillbaka tårarna. Min stora lilla tjej gick ju sista dagen på dagis för en vecka sedan, det var ett tårfyllt farväl. kramar

 4. Leia says:

  Åh vilka fina bilder:)

 5. Carolinee says:

  Hur var det att leva i Thailand?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *