Sommarfest på dagis.


De hade dekorerat väggen utomhus med papirblomster och foton på alla kidsen (Johannas bild är i rosa blomman snett ovanför till höger…).

Sommarfesten på dagis drog igång kl. 14.30 och dagen till ära var det ett perfekt sommarväder som förgyllde festen 🙂

Vi föräldrar bjöds på SÖTT sånguppträdande, sen blev det GOD mat och massor med lek & bus för de små. Johanna sprang runt, runt… ena sekunden så gungade hon, nästa klättrade hon i rep och vips ! så lekte hon butik.

   
Johanna hade sååå kul 🙂  Hennes kjole/klänning kommer från Monochico och på bilden till höger ger hon sommarpresenten till hon som är pedagogisk leder på avdelningen.

Vi hade en riktigt TREVLIG eftermiddag och jag är imponerad över hur många sånger med rörelser som Johanna lärt sig.  Hon kan måånga fler än mig 😉

Nu börjar det bli dags för mig att logga av och gå och sova så jag önskar dig en riktigt GOD natt.

Nattaklem! ♥

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Sommarfest på dagis.”

 1. Margrethe says:

  God morgen! På de to siste innleggene dine har jeg klikket på bildene for å se de større, men da kommer jeg bare tilbake til første innlegg igjen, uten at bildet kommer opp. Ha en fortsatt god dag! Mvh Margrethe.

 2. Hej Margrethe-
  Jag såg det jag också, det verkar som att det är något tekniskt fel hos blogg.se 🙁 Hoppas att det fixar till sig snart ! Önskar dig en flott dag ! Klem ! 🙂

 3. Jenny says:

  När bilden inte kommer upp när ni klickar, vänta lite så att hela sidan hinner laddas. Annars blir det så som Margrethe skrev!

  Vilken fin idé det där med blommorna på väggen, det verkar vara ett mysigt dagis!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *